Acasa » Evenimente București » 01-10-2022 DINAMIZAREA FOCULUI SUBTIL LĂUNTRIC
01-10-2022 DINAMIZAREA FOCULUI SUBTIL LĂUNTRIC

Sesiune practică

INTRAREA LIBERĂ!

DINAMIZAREA FOCULUI SUBTIL LĂUNTRIC 

Sâmbătă, 1 octombrie orele 10:00 – 12:00 

Odinne Ouatu și Cosmina Cocișiu, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică

„Când vrem sa redeșteptăm în noi puterile spirituale latente, adormite de-a lungul multor ani de stagnare, este necesar să facem eforturi. Nu vom declanșa nicio forță benefica și nu vom putea transforma nicio fațeta a ființei noastre dacă rămânem pasivi. Inerția nu ne duce nicăieri și nu ne deschide nicio ușă. Numai prin voința o vom putea învinge. Este necesar să ne concentram forțele conștiinței, sa meditam, să facem tehnici yoga adecvate și să nu uitam că această cale de evoluție ne oferă cele mai bune metode pentru a învinge inerția psiho-emoțională și a inimii, adesea blocate de tensiuni, de obscuritate și de frig.” (Gregorian Bivolaru) 

Energia focului este o energie subtilă extrem de benefică, care prin acumularea sa din abundență in aura ființei umane,  învinge lentoarea și inerția, face să accelereze  procesul transformării spirituale, dinamizează efervescența lăuntrică, aspirația spirituală, și astfel purtați de căldura subtilă degajată de aspirația spirituală apare efortul transformator ardent care ne ajuta să ne elevăm frecvența de vibrație și să ne înălțăm către planurile superioare de conștiință. Focul subtil armonios trezit dinamizează entuziasmul, voința, puterea și efervescența lăuntrică. Acest foc lăuntric face să  funcționeze armonios plexul solar, sau așa zisul „creier abdominal” și prin aceasta  ființa dobândește o stare de optimism și încredere in sine care este de nezdruncinat, începe să radieze o stare de sănătate înfloritoare, o charismă benefică, o radiație luminoasă și strălucitoare in aură. Devine astfel mult mai armonioasă, mult mai echilibrată, cu o mai mare putere de regenerare și cu o imunitate mult mai bună.  

Vă așteptăm plini de entuziasm alături de noi la o sesiune practică Tantra Yoga Esoterica, pentru trezirea focului subtil sublim lăuntric. Vom practica împreună posturi trupești, asana-e, tehnici menite sa ne trezească și amplifice focul subtil sublim lăuntric pe care fiecare din noi, fie ca suntem conștienți fie ca nu suntem conștienți, îl avem în interiorul ființei noastre. 

Sesiunea va fi susținută de Odinne Ouatu și Cosmina Cocișiu, instructoare de Tantra Yoga Esoterica acreditate de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman. în data de 1 octombrie 2022, orele 10.00 – 12.00 care se va desfăşura la sala de curs tantra din București, str Grigore Manolescu 7A, etj 3.

Shares