23 martie 2023
02-04-2023 – Armonia în Cuplul Tantric

WEBINAR gratuit – ARMONIA ÎN CUPLUL TANTRIC Rolurile femeii și rolurile bărbatului în relațiile de iubire fericite

Duminică 02 aprilie orele 18:00 – 20:00

Există foarte multe povești de iubire în această lume, unele fericite, altele şi mai fericite, unele s-au destrămat prea repede, însă unele dintre ele au străbătut secolele prin puterea transformatoare a iubirii lor, prin sublimul sacrificiului şi frumusețea copleșitoare a susținerii şi dăruirii unuia fată de celălalt.

Femeile şi bărbații de-a lungul vremii şi-au jucat rolurile, fiind mai mult sau mai puțin inspirați şi conștienți de potențialul nativ al fiecăruia, având astfel acces la mai multă sau mai puțină fericire în cuplu.

Tradiția tantrică a revelat principiile funcționării eficiente și armonioase ale relației de cuplu, oferind chei operative ce sunt verificate de mii de ani pe această planetă, care ne învață cum să trăim fericiți împreună, în cuplu, și cum să depășim cu succes eventualele momente de criză ale relației.

Tantra Yoga Ezoterică oferă o perspectivă inspirată chiar din interacțiunea  celor două aspectesupreme: Shiva – principiul masculin şi Shakti principiul feminin ce se reflectă în rolurile asumate de către bărbat şi femeie.

Vă invităm la webinarul nostru pe toți cei care:

•  Sunteți deschiși către transformare și noi orizonturi ale cunoașterii, chiar către o REVOLUȚIE EROTICĂ în viața de cuplu!

•  Sunteți interesați să aflați perspectiva tantrică a rolului bărbatului și a rolului femeii într-o viață împlinitoare de cuplu!

•  Aspirați să aveți o viață în cuplu mereu proaspătă și efervescentă, îmbrățișând perspectivele spirituale tantrice străvechi de amplificare a atracției și senzualității !

•  Vreți să cunoașteți noi perspective asupra fericirii fără de sfârșit, care poate fi întreținută și chiar amplificată într-o relație armonioasă și durabilă de cuplu!

•  Sunteți deschiși să puneți în practică IUBIREA ACTIVĂ și să învățați să ieșiți din starea de pasivitate afectivă, angrenând mereu, mai ales în situațiile de criză, acest mod activ de a iubi.

Evenimentul este susținut de instructorii de Tantra Yoga Alexandra Știucă și Răzvan Niculescu, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru a participa la aceasta sesiune practica, va rugam sa accesati acest link:

https://us02web.zoom.us/j/82458337621?pwd=T2tuMmdXSUJMSVQreTM3bEtUZDNNQT09

 

Shares