Acasa » Blog » Evenimente București » 04.06.2022 – Importanța relaxări în viața de zi cu zi
04.06.2022 – Importanța relaxări în viața de zi cu zi

SESIUNE PRACTICĂ – SÂMBĂTĂ, 4 IUNIE, între orele 10.00-12.00, în BUCUREȘTI, str.  Grigore Manolescu 7A, ce va conține la început o parte introductivă teoretică, apoi partea practică, iar în final o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Relaxarea este una dintre cheile fundamentale importante în menținerea echilibrului lăuntric, care se reflectă în viața de zi cu zi, în toate activitățile noastre.

În practica yoga şi tantra, cu ajutorul relaxării reușim să obținem armonizarea şi echilibrarea energiilor trezite şi amplificate în timpul practicării diverselor tehnici (asana-e, pranayama, etc.).

Cu cât atitudinea interioară este mai relaxată, cu atât eficiența și succesul în toate domeniile sunt mai bune.

De asemenea, cu cât învățăm să ne relaxăm mai profund, cu atât starea noastră va fi mai armonioasă. Menținând starea de relaxare timp îndelungat, vom putea conștientiza că suntem mai calmi, mai liniștiți, iar stresul îşi pierde puterea.

Este necesar să înțelegem că viața nu este o fugă permanentă, o sursă a neliniștii, ci dimpotrivă, viața este o sursă a fericirii şi împlinirii noastre ca ființe umane.

A învăța să ne relaxăm este cel mai frumos dar pe care ni-l putem face nouă înșine. Aceasta va da naștere unei stări profunde de fericire şi plăcere profundă, stări ce depind doar de noi.

Vă așteptăm cu drag, să dobândim împreună o stare de relaxare profundă.

Sesiunea va fi coordonată de Cristina Apostu, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică acreditată de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman.

Shares