Acasa » Evenimente București » 05.06.2022 – Arta Binecuvântării
05.06.2022 – Arta Binecuvântării

SEMINAR GRATUIT – DUMINICĂ, 5 IUNIE 2022, ora 18:00-20:00

Fiecare dintre noi am auzit urări de genul ”Fii binecuvântat!” sau ”Dumnezeu să te binecuvânteze!” E drept, mai ales în rândul credincioșilor. Însă știm că preotul acordă uneori binecuvântarea sa celor care vin să-i ceară ajutorul, călugărul îi binecuvântează pe cei care-l vizitează, starețul unei mănăstiri îi binecuvântează pe cei ce locuiesc în acea mănăstire, iar ghidul spiritual oferă la rândul său binecuvântare discipolilor săi.

Chiar și părinții care au o vie și puternică credință în Dumnezeu, le dau binecuvântare copiilor înainte de a se căsători sau de a pleca la un drum lung, iar această binecuvântare include cel mai adesea și punerea mâinii drepte pe capul copilului, gest urmat de o simultană adâncire atât în sine însuși cât și în Dumnezeu.

Dar ce înseamnă de fapt, dincolo de metafora în sine, să fii binecuvântat?

Ce înseamnă să binecuvântezi pe cineva?

Ce este în realitate o binecuvântare?

Ce anume poate fi binecuvântat și cine anume poate să binecuvânteze?

Te invităm DUMINICĂ, 5 IUNIE, între 18:00-20.00, în BUCUREȘTI, str Grigore Manolescu 7A,  să simțim împreună această Grație desăvârșită a Artei Binecuvântării.

Seminarul va fi susținut de instructorii de tantra Cristina Apostu și Toader Matei, acreditați de Federația internațională de yoga și meditație Atman.

Shares