Acasa » Blog » Evenimente București » 07.04.2024 – Spiritualizează-ți viața prin metode și modalități tantrice
07.04.2024 – Spiritualizează-ți viața prin metode și modalități tantrice

 

Spiritualizează-ți viața prin metode și modalități tantrice

 

Atunci când vom reuși să-L simțim pe Dumnezeu după aspirația inimii când vrem, cât vrem și cum vrem, chiar dacă nu avem niciun fel de altă realizare, am atins deja țelul acestei vieți și orice alt aspect pe care poate că nu l-am realizat deocamdată nu va mai conta aproape deloc. Dar dacă în această viață nu vom reuși niciodată aceasta, orice altă realizare am avea și am putea crede că este foarte importantă, vom realiza ulterior că nu este chiar atât de importantă cum părea inițial, chiar dacă am fi devenit stăpânul acestei lumi.

În această stare profundă de comuniune cu Dumnezeu putem trăi cea mai savuroasă, împlinitoare și extatică preafericire și putem dobândi astfel cea mai prețioasă și nepieritoare comoară.

Înțelepciunea tantrică afirmă că pentru a ne apropia, a atinge si a stabiliza această stare de comuniune cu Dumnezeu este necesar să-I acordăm primul loc în viața noastră si astfel îi vom simti cât mai des omniprezența, omnisciența și omnipotența. Dacă nu-I acordăm lui Dumnezeu această poziție centrală în viața noastră, dacă întreaga noastră viață nu gravitează in jurul Lui, dacă Dumnezeu nu este ultimul reper invariant al întregii noastre existențe, de fapt nu-I acordăm niciun loc.

Cu multă bucurie vă invităm la seminarul cu tema „Spiritualizează-ți viața prin metode și modalități tantrice”,

în ziua de duminica 7 aprilie 2024, între orele 17.00-19.00, în București la Sala Tantra Yoga Ezoterică (str Grigore Manolescu 7A, etaj 3, Sala Armonia).

Evenimentul este susținut de instructorii de tantra yoga ezoterică Elisabeta Bugu și Ionel Neagu.

 

 

Intrarea este liberă!

Shares