Acasa » Blog » Evenimente Online » 10.03.2024 – Vieți trăite exemplar – Mari Maeștri ce ne inspiră – Webinar Online Gratuit
10.03.2024 – Vieți trăite exemplar – Mari Maeștri ce ne inspiră – Webinar Online Gratuit

✨EVENIMENT SPIRITUAL – Webinar GRATUIT

DUMINICĂ 10 martie 2024, orele 18.00 – 20.00

Bonus surpriză de la 20.00 – 21.00

 

️ Vieți trăite exemplar – Mari Maeștri ce ne inspiră

 

Ce înseamnă o viață trăită exemplar?

Țelul oricărei spiritualități autentice este şi rămâne acela de a ne apropia de Absolut sau, altfel spus, de Dumnezeu.

Un aspirant ce este angrenat pe o cale spirituală poate să fie atunci tentat să gândească: „Dat fiind faptul că fascinația pentru Manifestare este ceea ce mă separă de Absolut, tocmai de aceea este necesar să fac tot ce-mi stă în putință spre a mă dezlega de aceasta”.

In această ordine de idei, viața noastră de zi cu zi și spiritualitatea par a fi incompatibile, așa cum de altfel spunea și Platon: „Este important să fugim cât mai repede din această lume în cealaltă, în lumea dumnezeiască. Căci a fugi în felul acesta ne face să fim asemănători cu Dumnezeu.”

Maeştrii tantrici au găsit o soluție ingenioasă şi plină de înţelepciune referitoare la această situație de fapt: să descoperim prezența lui Dumnezeu în Manifestare, și totodată să acţionăm cu putere într-un mod adecvat astfel încât să transcendem dincolo de această Manifestare în timp ce trăim în simultaneitate în ea.

Tantra este calea care ne dezvăluie sacrul în profan, transcendența în acțiune.

O existenţă dumnezeiesc integrată presupune să ne asumăm aşa cum se cuvine, într-un mod înţelept, responsabilitățile pe care le avem, implică să ne jucăm într-un mod armonios şi dumnezeiesc integrat rolul benefic pe care l-am ales, implică să ne împlinim într-un mod profund, entuziast şi exemplar menirea pe care o avem în această viaţă, adică, să ne realizăm într-un mod exemplar dharma, aşa cum spun hinduşii.

Din fericire există multe exemple, ființe ce au atins starea de conștiință necesară marii treceri – translația de la manifestarea limitată la expansiunea în nemărginire.

În cadrul acestui webinar ne vom lăsa inspirați inclusiv din viețile unor  ființe umane ce călăuzesc pe ceilalți prin exemplul personal , fiind astfel un ajutor imens pentru toți aceia care vor să se trezească, cum ar fi: Tilopa, Milarepa,  Yeshe Tsogyal, Babaji, Sri Aurobindo si Mirra Alfassa.


Detalii de conectare prin zoom:
Meeting ID: 827 3573 8483 Passcode: 497131

https://us06web.zoom.us/j/82735738483?pwd=9V0rjqgeDCMtDkjVpoN34fZjIncr90.1

 

Evenimentul este susținut de instructoarele tantra yoga

Aline Boehmer și Camelia Marin

 

Vă așteptăm cu drag!

Shares