Acasa » Evenimente București » 11.06.2022 – Regenerare Lăuntrică Prin Tantra
11.06.2022 – Regenerare Lăuntrică Prin Tantra

SESIUNE PRACTICĂ – SÂMBĂTĂ, 11.06 2022 ora 10:00-12:00

Aveţi momente când simţiţi că nu mai aveţi energie? Vă treziţi greu dimineaţa, neodihniți şi fără chef de viaţă? Nici nu începe bine ziua că deja vă gândiţi la cum să ajungeţi mai repede în pat?

În zilele noastre, din ce în ce mai multe persoane se plâng de o oboseală constantă, de moleşeală, slăbiciune, extenuare, sfârșeală sau de lipsă de energie. Cert este că în decursul unei zile, mulţi oameni se confruntă adesea cu o scădere a tonusului.

Oboseala este frecventă printre cei care se confruntă cu un ritm de viață agitat şi epuizant. Această stare de epuizare poate avea diverse cauze dar de cele mai multe ori, ea este generată doar de probleme legate de stilul de viaţă.

Menținerea mai mereu într-o formă trupească şi psihică bună şi amplificarea energiei vitale în fiinţă devin cu putinţă dacă punem în practică anumite sfaturi simple, pline de bun-simț.

Dacă doriţi să vă regeneraţi lăuntric, una dintre cele mai eficiente metode de eliminare a oboselii este practica tantra yoga, completată cu unele cure naturiste de purificare, regenerare şi vitalizare.

Vă invităm la o sesiune practică de tantra yoga, de refacere lăuntrică, sesiune realizată în București, cu instructorul de Tantra Yoga Ezoterică:  Sigismund Pap, acreditat de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman. 

Vă așteptăm cu drag !

 

Shares