12 aprilie 2021
13.04.2021 – ATENŢIA ŞI RELAXAREA PE CALEA TANTRICĂ

Unul din secretele de bază ale stării de libertate interioară şi fericire durabilă este capacitatea noastră de a putea alege la voinţă modul în care răspundem la situaţiile care ne apar în viaţa de zi cu zi.

Aceste alegeri superioare depind într-o mare măsură de aptitudinea noastră de a fi permanent şi într-un mod  conştient atenţi.

Atunci când această atenţie se realizează pe un fond de relaxare ea ne conferă o perspectivă justă şi un mod de a fi în armonie cu noi înşine şi cu întregul Univers. Devenim astfel conştienţi de lumea exterioară ca fiind o oglindă a vieţii noastre interioare şi cu ajutorul unei prize de conştiinţă lărgite orice situaţie din viaţa cotidiană devine o ocazie să învăţăm ceva despre noi înşine.

Tantra Yoga Ezoterică facilitează prin  modalităţi practice obţinerea unei atenţii şi a unei prize de conştiinţă relaxată ce este flexibilă şi capabilă să se expansioneze, incluzând multe elemente în câmpul conştiinţei simultan.

Vă invităm să descoperim împreună aceste modalităţi în cadrul sesiunii practice din data de 13 aprilie 2021 susţinută de Dominela Gyiman şi Gadi Teodorescu, instructori acreditați de Tantra Yoga Ezoterică în cadrul Federației pentru Yoga şi Meditaţie – Atman.

 Pentru participare, accesati linkul:
https://us02web.zoom.us/j/81098698303?pwd=bVZ2ZmdCZWZBTUdXdExjWXFRWmVxdz09

Meeting ID: 810 9869 8303
Passcode: 077974

 

 

 

 

.

 

Shares