5 iulie 2022
13.07.2022 – Dezvoltarea intuiţiei prin practica Tantra Yoga

ONLINE SESIUNE PRACTICĂ GRATUITĂ – MIERCURI, 13 IULIE 2022, ora 18:00-20:00

Dezvoltarea intuiţiei prin practica Tantra Yoga 

Cu instructoarea de Tantra Yoga Ezoterică Maria-Magdalena Badea

Există oameni cărora le este greu să ia o decizie pentru că se tot întreabă „Ce să fac?”. Ei analizează la nivelul mentalului inferior (MANAS) tot felul de variante, dar nu se pot hotăra. Există alţi oameni care iau foarte uşor decizii şi „ştiu” ce este bine să facă, în mod spontan, fără să aibă nevoie de o analiză îndelungată, iar, ulterior, se observa că acţiunile lor au fost realizate în direcția potrivită. Pe ce se bazează ei? Cum de „ştiu” ce este necesar să facă?

Spiritualitatea tantrică ne lămureşte în această direcţie. Mintea nu este capabilă să ia decizii, ea are doar mecanismele prin care poate prelucra o decizie. Inima „ştie” ce este bine să facem, în fiecare moment, iar ea se serveşte de intuiţie. De aceea, Albert Einstein spunea „Aspectul cu adevărat valoros este intuiţia”.

Intuiţia este capacitatea conştiinţei noastre de a descoperi în mod spontan esenţa, sensul unei probleme, un adevăr, o soluţie etc.

Cum ne putem conecta la propria noastră capacitate de a intui? Cum putem utiliza intuiţia de care dispunem? Cum ne putem dezvolta intuiţia? La toate aceste întrebări ne răspunde Tantra Yoga, atât din punct de vedere conceptual, cât şi din punct de vedere practic. Tantra Yoga ne oferă instrumentele cu ajutorul cărora ne putem conştientiza şi dezvolta capacitatea intuitivă pentru a o putea folosi în mod firesc în viaţa noastră de zi cu zi.

Vă invităm să descoperiți cum putem face aceasta, în sesiunea de Primii Paşi în Tantra Yoga Ezoterică având tema „Dezvoltarea intuiţiei prin practica Tantra Yogaˮ.

Sesiunea este realizată de Badea Maria-Magdalena, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică acreditată de Federația internațională de Yoga și meditație Atman.

 

Pentru a participa la acest eveniment vă rugăm să accesați următorul link: 

https://us02web.zoom.us/j/84839412777?pwd=k9zEQRTIwmlfEFyLJuC3V3NGpvVH6e.1

Meeting ID: 848 3941 2777

Passcode: 634505

 

 Vă așteptăm cu drag!

 

Shares