Acasa » Blog » Evenimente București » 15.01.2023 – Regenerare si longevitate prin Tantra
15.01.2023 – Regenerare si longevitate prin Tantra

15.01.2023- Regenerare și Longevitate prin Tantra

SEMINAR PRACTIC– DUMINICA 15 IANUARIE 2023 între orele 15.30 -19.00

Știați că secretul longevității a fost căutat din timpuri străvechi? 

Omenirea a căutat constant să afle care este secretul nemuririi trupului, a “stării de tinerețe fără bătrânețe și al vieții fără de moarte”. Săraci sau bogați deopotrivă, regi și împărați, cu toții au căutat cum să trăiască sănătoși și mereu tineri cât mai mult, cum să învingă moartea.

Astăzi există deja o veritabilă „industrie” care urmărește prelungirea duratei de viață, în ultimele decenii știința modernă a alocat resurse uriașe pentru a descoperii „pilula” longevității.

În cadrul acestui seminar vom realiza practic împreună anumite tehnici specifice care dinamizează capacitatea de regenerare a trupului. De asemenea, vom  prezenta viziunea căii spirituale străvechi, multimilenare – Tantra referitoare la Regenerare și Longevitate, la modalități de prelungire a vieții. 

Maeștrii tantrici din vechime au prezentat în scrierile lor, acum multe mii de ani, anumite tehnici inițiatice și metode tantrice de regenerare, validate din nou și din nou, pe parcursul multor secole prin practică directă de mii de practicanți tantrici. 

Rezultatele acestor metode sunt confirmate de metodele ștințifice moderne, de ultimele descoperiri ștințifice în domeniul sănătății și longevității. 

Vă așteptăm cu drag, duminică 15 ianuarie, orele 15.30, la sediul cursului de tantra din Bucuresti, str Grigore Manolescu 7A, la sesminarul despre Regenerare și Longevitate susținut de instructorul de tantra yoga Mircea Morariu.

INTRAREA LIBERĂ!

Shares