Acasa » Blog » Evenimente București » 15.04.2023 – Program spirtual special de Paști
15.04.2023 – Program spirtual special de Paști

WEBINAR gratuit – Program spirtual special de Paști

Duminică 15 aprilie orele 22:00 – 01:00

​Paştele este cea mai importantă sărbătoare anuală creştină. Ea comemorează evenimentul fundamental al creştinismului – Învierea lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, în a treia zi după răstignirea Sa din Vinerea Mare. În – Marea Evanghelie a lui Ioan  Iiisus spune: „…învierea Mea va fi totodată o înviere pentru toţi cei care Mă urmează.”. Paştele este un moment de pace sufletească, de interiorizare, de împăcare, de bucurie.

 

Învierea lui Iisus Hristos simbolizează refacerea legăturii dintre fiinţa umană şi Creatorul său. Celebrarea ei în fiecare an duce la retrezirea aspiraţiei către îndumnezeire, la transfigurarea vieţii pământeşti într-o viaţă impregnată de prezenţa lui Dumnezeu. De aceea Paştele este o sărbătoare a bucuriei, o bucurie asemănătoare celei a apostolilor când l-au văzut pe Iisus înviat. Iar salutul care se obişnuieşte cu această ocazie este tot o expresie a acestei bucurii: „Hristos a înviat! Adevărat, a înviat!”.

Sărbătoarea Paştelui semnifică pentru cel deschis sufleteşte învierea lui Iisus în sufletul său şi deci propria sa înviere: doar această înviere lăuntrică ne poate duce pe cele mai înalte culmi ale spiritului.

Sărbătoarea Paştelui trebuie astfel să ne amintească faptul că Iisus nu a venit pentru a ne aduce o nouă dogmă, ci pentru a ne ajuta să înţelegem că suntem Fiii lui Dumnezeu, pentru a ne ajuta să trăim această legătură directă cu Dumnezeu – aceasta fiind Calea, Adevărul şi Viaţa.

Pentru a trăi plenar momentul învierii lui Iisus Christos (sărbătoarea Paştelui), vă invităm  la saă de curs să trăim împreună bucuria acestei sărbători, să ne apropiem sufleteşte cât mai mult de Iisus, cu multă dragoste dar şi cu umilinţă, pentru a restabili legătura – care ar trebui să fie permanentă – cu El.

Evenimentul este susținut de instructorii de Tantra Yoga Mirea Cristian Laurențiu,Aline Boehmer, Teophanus Erdey-Gruz, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru a participa la acest webinar, va rugam sa accesati acest link:

https://us02web.zoom.us/j/81846226948?pwd=bTV6RmhzUWlSS000cmNlZmxDTUhPdz09

Shares