14 iunie 2022
15.06.2022 – Amplificarea aspirației prin practica tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI, 15 IUNIE 2022, ORA 18.00-20.00

Calea tantrică presupune o trezire prealabilă a întregii noastre ființe la o altă existență, mai spirituală, mai vastă. Această trezire se poate realiza foarte ușor cu ajutorul aspirației spirituale.

Orice fiinţă umană poartă în sine o aspiraţie profundă şi nostalgică de a regăsi ceva enigmatic, fără nume, un loc paradisiac, o stare continuă și nepieritoare de bine, ca un avânt sublim al sufletului către înălțimi, către infinit, care ne conduce la desăvârșire.

Aspirația spirituală ne orientează elanul, năzuinţele, către ceva sublim, către ceva nobil sau către ceva care este ideal.

Atunci când ne cuprinde inima, aspirația determină întotdeauna declanşarea unei serii ample de transformări lăuntrice, care ne modifică considerabil în bine întreaga viață, inclusiv punctul nostru obişnuit de a percepe realitatea și de a fi.

Vă invităm să descoperim ce înseamnă cu adevărat aspirația spirituală și cum ne putem trezi propriile aspirații spirituale prin practica unor tehnici tantrice, făcând astfel pași importanți către desăvârșirea ființei noastre.

 Sesiunea este realizată de Oana Istrate și Daphnia Orjanu, instructori de tantra Yoga Ezoterică acreditați de Federația internațională de yoga și meditație Atman.

Shares