Acasa » Evenimente București » 15.06.2022 – SESIUNE PRACTICĂ GRATUITĂ de TANTRA YOGA
15.06.2022 – SESIUNE PRACTICĂ GRATUITĂ de TANTRA YOGA

SESIUNE PRACTICĂ GRATUITĂ de TANTRA YOGA

ÎNCREDEREA IN SINE

MIERCURI 15 iunie 2022 , ora 7:30 – 9:00

BUCUREȘTI, str Grigore Manolescu 7A, etj 3

Încrederea in Sine – are legatura cu credința, cu umilința, cu voința. Fară umilință, încrederea în sine ne duce la un foarte mare orgoliu. Să fim conștienți ca avem în noi înșine sămânța lui Dumnezeu, avem un talant pe care e necesar să-l drămuim cu cel mai mare discernământ. Să ne oprim și să-l lăsăm pe Dumnezeu sa dea prin noi. Să avem încredere în Dumnezeu că El ne ofereă tot ce avem nevoie.

„Pentru a voi în continuare fără să eziţi”, scrie doctorul Henri Durville, „condiţia primordială este să ai deplină încredere în Sine. Dacă într-o situaţie noi nu avem deloc încredere în ceea ce urmează să facem, aproape că nici nu mai este util să ne gândim cum s-o rezolvăm. Indiferent care ar fi dorinţa pe care o vom formula, aceasta va fi contracarată de lipsa credinţei.” Este evident că în absenţa credinţei este imposibil să mai vibrăm la unison cu energiile cosmice, să ne branșăm la ele. În starea de neîncredere noi ne vom branșa la energiile negative în care credem atunci, ne vom pune la unison cu energii opuse, perturbatoare, negative.

Nu este mai puţin adevărat că „fiinţa umană care are credinţă deplină în ea este un jucător care are toate atuurile”. A crede cu fermitate în Sine, în puterile noastre lăuntrice, ne ajută imens să ne făurim cu anticipaţie succesul; creează condiţiile favorabile în toate acţiunile noastre. Încrederea acordată de colaboratorii noştri, de superiorii noştri ierarhici, depinde întotdeauna de încrederea pe care noi înşine o avem în noi. Aceasta se traduce întotdeauna printr-o anumită atitudine, printr-o sferă telepatică de influenţă care farmecă şi convinge instantaneu, inspirând cu cea mai mare uşurinţă încrederea celuilalt sau a celorlalţi. Acesta este secretul fundamental al influenţei charismatice. În această situaţie fiinţa devine un veritabil focar-releu prin care se manifestă energiile specifice subtile, cosmice, asigurând încrederea celorlalţi, direct proporţional cu propria noastră încredere.

În tradiția Tantra Yoga Ezoterică avem la dispoziție diverse mijloacele prin care ne putem dezvolta în mod armonios încrederea în Sine, şi în aceasta sesiune practică vom practica împreuna unele dintre aceste metode ce ne ajută la dobândirea acestei calități deosebit de importante pe calea tantrică. Aceste metode ne pot ajuta să învăţăm încrederea în noi înşine, în viaţă şi în tot ce are ea de oferit şi să învăţăm să avem mai multă încredere în ceilalţi oameni, dar și în Dumnezeu.

Vă invităm cu drag și entuziasm la o sesiune practică împreună cu instructorii de Tantra Yoga Ezoterică Cynthia Mihai și Cristi Mirea, acreditați de Academia Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Shares