Acasa » Blog » Evenimente București » 15.07.2022 – Conferință gratuită Puterea de a acționa fără șovăială
15.07.2022 – Conferință gratuită Puterea de a acționa fără șovăială

Conferință gratuită

Puterea de a acționa fără șovăială (din seria de conferințe „TREZIREA BĂRBATULUI SUPERIOR”)

15 iulie 2022, orele 18.00-21.00

Sala București, str. Grigore Manolescu 7A, etaj 3

Seminarul cu aceeaşi temă va avea loc vineri, 22 iulie, ora 18.00 în aceeași locație

Teophanus Erdey-Grúz

Conferința se adresează bărbaților!

Vă invităm cu entuziasm să participați la o serie extraordinară de conferinţe și seminarii, care se vor desfășura lunar, destinate TREZIRII BĂRBATULUI SUPERIOR. Acest eveniment se adresează tuturor bărbaților interesați, atât celor înscriși la cursurile de Tantra Yoga Ezoterică, cât și celor care nu sunt înscriși la aceste cursuri.

În cadrul fiecărei conferințe vom prezenta chei fundamentale ce asigură dezvoltarea armonioasă a trupului și a structurilor subtile (bioenergetică, psiho-mentală, supramentală şi spirituală) ale bărbatului, iar la seminarii vom aprofunda noțiunile asimilate prin practicarea unor metode adecvate.

Aceasta serie de conferințe și seminarii „Trezirea Bărbatului Superior” abordează trei direcții majore: puterea conștiinței, puterea acțiunii, puterea virilității.

Puterea de a acționa fără șovăială

Sistemul tantric revelează că și bărbatul, și femeia, au fiecare roluri specifice, diferite, care dacă cei doi le înțeleg și le împlinesc fac să existe fericire și armonie în cupluri și în societate. În actuala societate s-a pierdut mult din înțelesul a ceea ce înseamnă atât masculinitatea autentică, cât și feminitatea autentică, nu se mai ține cont de aceste roluri, ceea ce face să apară tensiuni, dizarmonii, neîmplinire.

Una din problemele majore cu care se confruntă bărbatul modern este lipsa acută a posibilităților de a-și dezvolta masculinitatea și mulți bărbați sunt în situația de a nu avea scopuri fundamentale, cu adevărat importante în viață. 

Tantra oferă metode prin care bărbatul să-și trezească cât mai puternic starea de conștiență, luciditatea, capacitatea de controlul, să respecte valorile spirituale, să aibă idealuri înalte și să acționeze fără șovăire pentru împlinirea acestor idealuri, pentru că, dacă bărbatul trăiește fără un scop superior el se pierde pe sine.

Cum începe dezvoltarea puterii de a acționa? Cu necesitatea stabilirii unui scop clar și prin mobilizarea imediată, fără amânări și fără șovăieli (capacitatea de a trece imediat la acțiune adecvată) în vederea atingerii scopului propus.

Un bărbat care amână acțiunile pentru „mai târziu”, care evită încercările și dificultățile, rămânând sub influența dorințelor sale inferioare, se abate tot mai mult de la calea ce conduce la transformare.

Unul dintre efectele trezirii puterii acțiunii fără șovăială este înțelegerea profundă a nevoilor reale ale iubitei sale și admirația față de natura ei feminină. 

Trezirea puterii acțiunii este o cale a revelării a potențialităților, a autodisciplinei puternice și a spontaneității.

În cadrul acestei conferințe susținute de Teophanus Erdey-Gruz, instructor de Tantra Yoga Ezoterică acreditat de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman, se va dezvălui cum poate un bărbat să dobândească această putere de a acționa fără șovăire aplicând metode tantrice adecvate.  

Vă așteptăm cu drag!

Shares