Acasa » Evenimente București » 15-10-2022 TRANSFORMAREA PRIN IUBIRE ACTIVĂ
15-10-2022 TRANSFORMAREA PRIN IUBIRE ACTIVĂ

Sesiune practică gratuită

TRANSFORMAREA PRIN IUBIRE ACTIVĂ

Sâmbătă, 15 octombrie 2022, orele  10.00-12.00

Sala București, Str. Grigore Manolescu  7A,  etaj 3

Teofanus Erdey Gruz și Eolia Ghiocel

„Dacă există în lume o forță, care poate să depășească frica pe deplin, să nimicească orice pericol, să rămână nepăsătoare la orice pagubă până și față de moarte, această forță este iubirea.” – Rabindranath Tagore

Iubirea este un sentiment pe care cu toții ne dorim să îl trăim cât mai des și mai intens. Ne face mai fericiți, mai buni, mai împliniți sufletește. 

  Iubirea este o calitate foarte mult prețuită pe calea tantrică, pentru că generează o transformare spirituală rapidă. Iubirea ne dă puterea de a ieși din strânsoarea sufocantă a ego-ului, din limitele impuse de el și de a depăși temerile, instinctele. Iubirea ne ajută să îndrăznim, să fim plini de curaj, să dăm sens și eficiență eforturilor noastre.

Relațiile de iubire încep foarte frumos și sincer, există euforia îndrăgostirii, acea magie a începutului. Dar treptat iubirea se estompează, pentru că nu știm cum să iubim.

  Ce să facem totuși pentru a rămâne la unison cu energia iubirii? 

  Astăzi în lume există o mare foame de iubire, însă majoritatea oamenilor așteaptă să fie ei iubiți, să primească iubire. Mai puțini sunt aceia cărora urmăresc să dăruiască iubirea, să fie activi în iubire.

  Noi ne putem menține în starea de iubire doar iubind activ, făcând reajustări ale atitudinii în cuplu, făcând  mici sau mari transformări de fiecare dată când  este necesar.

O ființă care iubește plenar și activ este mereu pe culmea valului evolutiv al vieții,  este într-un proces continuu de transformare.  Iubirea activă este cea care se multiplică, având la bază un principiu fundamental: cu cât dai mai multă iubire, cu  atât ai mai multă iubire!  Secretul abundenței nesfârșite în iubire este să iubim noi primii. Iubirea se amplifică cu cât ne manifestăm mai spontan și ea este catalizatorul celor mai rapide transformări.

Tratatele tantrice spun că îndrăgostirea ne-a dat-o Dumnezeu, iar reîndrăgostirea și menținerea în iubire țin de puterea noastră.  De aceea se spune că iubirea este o artă – pentru că ea cere cunoaștere și efort. 

În acest sens, vă invităm să participați alături de noi, la o sesiune practică de Tantra Yoga Ezoterică, în care vom face primii pași spre revelarea modalităților specifice sistemului tantric, prin care putem să învățăm arta de a iubi, prin care putem să trezim și să amplificăm în ființa noastră capacitatea de a iubi activ, astfel încât iubirea să devină chiar o modalitate plăcută de transformare.

 

Sesiunea practică va fi susținută de instructoarele de Tantra Yoga Ezoterica Teofanus Erdey Gruz și Eolia Ghiocel, acreditate de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman.

Vă așteptăm cu drag!

Shares