Acasa » Blog » Evenimente București » 17.09.2022 – Eliminarea stresului și a oboselii cronice prin practica tantrică
17.09.2022 – Eliminarea stresului și a oboselii cronice prin practica tantrică

Sesiune practică INTRAREA LIBERĂ

Eliminarea stresului și a oboselii cronice prin practica tantrică

Sâmbătă, 17 septembrie, ora 10.00-12.00

Adresa București, str Grigore Manolescu 7A, etj 3

Tantra Yoga Ezoterica pune la dispoziție metode și tehnici speciale pentru eliminarea definitivă atât a stresului cât și a oboselii, iar fiinţa umană va beneficia de o stare de relaxare, vitalitate debordantă și armonioasă tot timpul, chiar dacă e la serviciu sau la o plimbare prin parc.

Statisticile arată rezultate îngrijorătoare: stresul ia o amploare din ce în ce mai mare peste tot în lume, șase din zece angajați experimentează o creștere a stresului la locul de muncă, unul din trei adulți se simte stresat  în fiecare zi, iar tinerii suferă din cauza stresului mai mult decât generațiile precedente.

Oboseala este un simptom des întâlnit, cauzat fie de stilul de viață, fie de anumite afecțiuni mai mult sau mai puțin grave. De cele mai multe ori, oboseala este un răspuns al organismului la activitatea fizică și psihică intensă, uneori trece în câteva zile alteori devine cronică datorită modului în care trăim.

Vă invităm la o sesiune practică în care vom aborda anumite metode pentru a obține starea de vitalitate, relaxare, armonie. Această sesiune este susținută de instructoarele de Tantra Yoga Ezoterică Mirela Guțu și Camelia Marin, acreditate de către Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman.

Vă așteptăm cu drag!

Shares