Acasa » Blog » Evenimente București » 18.06.2022 – Purificarea conştiinţei prin Tantra
18.06.2022 – Purificarea conştiinţei prin Tantra

SESIUNE PRACTICĂ Gratuită – SÂMBĂTĂ, 18.06 2022 ora 10:00-12:00

Purificarea conştiinţei prin Tantra

Vă simțiţi adesea epuizați sau chiar aproape de a ceda din punct de vedere nervos? Nu mai puteţi lucra la scurt timp după ce aţi început o activitate intelectuală? Nu mai sunteţi în stare de nimic seara deoarece picaţi de somn?

Deveniţi uşor iritabili sau deprimaţi? În urma poluanţilor din mediu şi a celor emoţionali, apar tensiunile şi durerile de cap. Atunci când vă lăsaţi copleşiţi de stres, se instalează problemele de concentrare, lipsa motivației, nervozitate, insomnie, migrene, anxietate. 

Stresul vă face astfel mult mai vulnerabili în faţa bolilor deoarece acționează asupra mecanismelor de apărare ale organismului, asupra sistemului imunitar. Astfel, este bine să înţelegem faptul că oboseala psihică nu este o fatalitate și că ea poate fi depășită. 

Este necesar ca omul să învețe să-și redescopere trupul, să-l respecte, să-l iubească, să-și vindece eventualele probleme de sănătate cu care se confruntă, să-și echilibreze sistemul nervos. 

Practica Tantra Yoga vă ajută să eliminaţi energiile toxice ale conştiinţei şi să vă păstraţi universul lăuntric cât mai luminos. O conştiinţă curată va fi capabilă să atragă energie pentru a vă păstra sănătatea într-o stare excepţională. Gradat veţi observa transformări benefice asupra fiinţei lăuntrice şi implicit a vieţii dumneavoastră. Aceste efecte vor fi remarcate în mod plăcut de cei din jurul vostru.

Iată de ce igiena conştiinţei este atât de importantă pentru a vă ajuta să vă menţineţi într-o stare de rezonanţă preponderent benefică, chiar şi în situaţiile mai puţin dorite care apar în viaţa voastră.

Vă invităm la o sesiune practică de tantra yoga, de limpezire a sferei conştiinţei, sesiune realizată din Bucuresti, cu instructoarea de Tantra Yoga Ezoterică: Isabela Iordache, acreditată de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman. 

Vă așteptăm cu drag !

Shares