12 septembrie 2022
18.09.2022 – Introducere în Tantra Yoga Ezoterică

SEMINAR ONLINE GRATUIT

Introducere in Tantra Yoga Ezoterică

Duminică 18 septembrie, ora 18:00 – 20:00    

Dacă vrei să ieși din rutina zilnică și ai o dorință intensă de a trai VIAȚA fericit, conștient și relaxat, dacă ești plin de curaj si deschis către transformare, te așteptăm la acest seminar!

Tehnicile practice conexe cu necesitățile fiecăruia dintre noi, se bazează pe o experiență vie, directă, prin care vei dobândi succesul în toate domeniile vieții și vei descoperii cu încântare:

  • Cum să devii conștient de potențialitățile latente ale ființei tale, transformându-ti existența într-o sursa de bucurie si fericire.
  • Continența erotică-amoroasă sau cum poți într-un mod perfect natural să ai parte de ZECI DE STĂRI SAVUROASE DE ORGASM, ori de cate ori faci dragoste.
  • Cum să fii mai mereu PLIN DE ENERGIE, vitalitate radioasă și entuziasm, păstrându-ți imunitatea la cote maxime.
  • Cum poți SĂ IUBEȘTI CONȘTIENT și să înveți ,,ARTA” de a trăi armonios, în relația ta de cuplu
  • Pentru femei: Cum poți să devii o femeie fermecătoare, inspiratoare și de neuitat, accesând practicile milenare tantrice specifice femeilor.
  • Pentru bărbați: Cum iți poți amplifica starea de masculinitate, depășindu-ți mai mereu, plin de curaj, propriile limite.

 

Suntem siguri că ai avut momente când ai DEVENIT CONȘTIENT că, deși ai aproape tot ceea ce-ți dorești, totuși parcă ceva esențial lipsește….chiar RĂSPUNSUL la unele întrebări fundamentale ale vieții, care uneori îți înfioară sufletul: Cine sunt eu? De unde vin? Unde mă duc în finalul acestei vieți?

Răspunsurile oferite de sistemul TANTRA YOGA EZOTERICĂ sunt eminament PRACTICE. Vino să cunoști și să aplici cu succes deplin, soluțiile oferite de acest sistem tradițional care a străbătut mileniile!

Îndrăznește și avântă-te cu toată iubirea inimii tale și cu tot focul energiei tale, în cea mai intensă aventură – Calea Tantra Yoga!

Evenimentul este susținut de instructorii de Yoga și Tantra dr. Simona Popescu și Răzvan Niculescu acreditați de către “ Federația Internațională de Yoga si Meditație – ATMAN”

Pentru participare accesează https://us02web.zoom.us/j/83501826423?pwd=VkNxTzQ3dXNpNWdzSmlkUW9yT1hFQT09

Meeting ID: 835 0182 6423, Passcode: 665662

Vă așteptăm cu mult drag !

Simona și Răzvan

Shares