6 octombrie 2022
18.10.2022 – DEZVOLTAREA INTUIȚIEI PRIN PRACTICA TANTRICĂ

Sesiune practică ONLINE gratuită

DEZVOLTAREA INTUIȚIEI PRIN PRACTICA TANTRICĂ

Marți, 18.10.22, orele 18.00-20.00

Instructori de Tantra Yoga Ezoterică Belinda Mărginean și Costel Procop

Cu logica putem dovedi, dar cu intuiția descoperim”, spune marele matematician și fizician Henry Poincare.

Cu toții am auzit îndemnuri cum ar fi „ascultă-ți inima”, „ascultă-ți vocea interioară”, „ai încredere în ghidul tău interior”. 

Dar care este cu adevărat vocea noastră interioară? Și câți dintre noi au încredere să-și asculte ghidul interior, care ne face să simțim în anumite momente ale vieții, chiar și fizic, în trup, că ceva ne-ar ajuta foarte mult sau, dimpotrivă, ne-ar face rău, chiar dacă uneori această simțire a noastră se opune rațiunii? 

De multe ori alegem să urmăm îndemnul rațiunii, care pare că aduce siguranță, și să ne dăm seama ulterior că ar fi fost mult mai bine să ascultăm intuiția – vocea inimii. 

Intuiţia este capacitatea conştiinţei noastre de a descoperi în mod spontan esenţa, sensul unei probleme, un adevăr, o soluţie etc.

Toți oamenii sunt înzestrați cu intuiție, dar la unii ea se manifestă foarte ușor si e urmată spontan, fără niciun efort, iar la alții e mai puțin dezvoltată. Vestea bună este că putem să ne trezim ușor această capacitate uimitoare, dar profund umană, care la genii și la creatorii de opere de artă este plenar dezvoltată.

Nu e vorba de nicio magie, ci de a avea acces la zone în care conștiința umană în mod normal pătrunde doar spontan, „accidental”. Există metode simple, dar eficiente pe care sistemul tantric vi le oferă prin care puteți dobândi acest dar. 

De ce este important să ne ascultăm intuiția? 

Ea ne deschide calea către o viziune superioară, care pornește din inimă asupra vieții noastre și a lumii. 

Vă invităm să descoperiți vocea inimii în cadrul sesiunii Primii Pași în Tantra Yoga Ezoterică având tema „Dezvoltarea intuiției prin practica tantrică” împreună cu Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman. 

Pentru a participa la această sesiune, vă rugăm să accesați linkul următor:  https://us02web.zoom.us/j/88489447714?pwd=U3NvdXVlLzk2VWdFOHJvMU1aK1dwUT09 Meeting ID: 884 8944 7714 Passcode: 329322

Vă așteptăm cu mult drag!

Shares