11 aprilie 2022
20.04.2022 – Eroismul spiritual – calitate esențiala pe calea tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI, 20 APRILIE 2021, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Eroismul spiritual – calitate esențiala pe calea tantrică

Motto: Viața este Eroism, şi aceasta îți permite să-ți dovedești de fiecare dată ție însuți că spiritul şi sufletul pot să triumfe asupra trupului.”

În tratatul fundamental tantric secret SHIVA SAMHITA se menționează starea de eroism spiritual ca fiind una dintre calitățile esențiale pe care aspirantul este necesar să şi le dezvolte pentru a atinge succesul în practica TANTRA YOGA, alături de tenacitate, dăruire, compasiune, inteligență, autocontrol, entuziasm şi discernământ.

Starea de eroism spiritual presupune trezirea în ființa aspirantului a unor calități precum îndrăzneala, temeritatea, curajul, spiritul de sacrificiu, abnegația, dăruirea. Dacă modelul eroului este asociat în mod uzual cu cel al războinicului sau luptătorului, lupta în care este angajat un erou spiritual se desfășoară deseori în tărâmul invizibil al forțelor subtile, energiilor, tendințelor şi tentațiilor. Un erou spiritual este capabil să-şi depășească limitele, pentru a împlini în mod exemplar voința lui Dumnezeu.

Aspirantul în care s-a trezit starea de eroism spiritual se angrenează de fiecare dată plin de un nobil elan în acțiuni curajoase, deși nimeni şi nimic nu-l obligă să acționeze atunci în acele situații extreme şi dificile. El intuiește în spatele fiecărei conjuncturi dificile șansa şi forța extraordinară ce îi pot fi oferite pentru a manifesta voința lui Dumnezeu, rezolvând totodată cu bine acea situație.

Vă invităm cu mult curaj şi entuziasm la sesiunea practică PPTYE de miercuri 20 aprilie 2022 alături de instructorii Tantra Cynthia Mihai şi Sigismund Papp.

Datele de conectare la această sesiune practică sunt:

https://us02web.zoom.us/j/88904402860?pwd=bjdJRHUrTnpKODdmTUVpWEJzV0lKUT09

Meeting ID: 889 0440 2860

Passcode: 153709

Vă așteptăm cu drag!

Shares