Acasa » Blog » Evenimente București » 20.05.2022 – Bunătatea Spirituală și Durabilă prin Tantra Yoga Ezoterică
20.05.2022 – Bunătatea Spirituală și Durabilă prin Tantra Yoga Ezoterică

În zilele noastre este foarte la modă conceptul de „well-being” – preluat din altă cultură și limitat doar la activități menite să regenereze trupul și să aducă o cât de mică relaxare sufletului… 

Din nefericire, marii majorități a oamenilor le este necunoscută noțiunea fundamentală de bunăstarea lăuntrică spirituală și valențele ei multiple – manifestate la toate nivelele ființei – fizic, emoțional, psiho-mental și spiritual.

În acest seminar – ne propunem să explorăm împreună bunăstarea autentică, profundă, care include întreaga sferă a conștiinței personale și care aduce împlinire sufletului, odihna și revitalizare trupului și expansiune revelatoare spiritului fiecăruia dintre noi.

Pentru a experimenta adevărata bunăstare spirituală autentică și durabilă vom folosi câteva dintre uneltele căii Tantra Yoga Ezoterică, printre care amintim:

– atitudini trupești speciale care induc aptitudini lăuntrice esențiale pentru spiritualizarea întregii ființe

– gesturi tantrice (mudra) care atrag prin procese de rezonanță energii subtile eminamente benefice din Macrocosmos

– metode simple de energizare rapida și eliminare a oboselii

– exerciții de concentrare și contemplare menite să ne ridice frecvența de vibrație generală spre a experimenta atribute dumnezeiești esențiale – cum ar fi iubirea, erosul pur și fericirea necondiționată

Vă invităm cu bucurie – atât pe aspiranții tantrici aflați deja pe cale cât și pe cei care doriți să vă oferiți cadou o seară jucăușă și reconfortantă – la seminarul despre bunăstarea spirituală durabilă prin Tantra Yoga Ezoterică.

Seminarul este susținut de Adina Stoian, instructor de yoga și tantra cu vastă experiență teoretică și practică în domeniul transformări spirituale autentice. 

Explorând tradiția orientală cu o abordare modernă, axată pe soluții dedicate provocărilor vieții de zi cu zi, Adina împreună cu soțul ei Advaitananda – sunt co-autorii cursului de Tantra Yoga Ezoterică predat în cadrul Federației Internaționale de Yoga și Meditație Atman în peste 30 de țări din întreaga lume.

Vă așteptăm vineri 20 mai 2022, orele 18.00-20.00, în sediul Tantra din București, strada Grigore Manolescu nr. 7A, etaj 3. Intrarea este libera, începând de la orele 17.30, în limita locurilor disponibile în sală. 

Shares