5 iulie 2022
20.07.2022 – Încrederea în Sine pe calea tantrică

SESIUNE PRACTICĂ GRATUITĂ ONLINE – MIERCURI, 20 IULIE 2022, ora 18:00-20:00

Încrederea în Sine pe calea tantrică

Poate părea că încrederea în sine este un instrument ușor de stăpânit, dar una este să spunem că avem încredere în sine și alta este să avem încredere în sine cu adevărat. A avea cu adevărat încredere în sine înseamnă să ai încredere în tine și în inspirația ta și totodată să te încrezi și în viață, în ceea ce îți aduce ea ca să crești. Pentru unele ființe poate să pară că e mult mai ușor de spus decât de făcut. Însă în fiecare din noi există în potențialitate această stare, este necesar doar să alegem să o manifestăm, să ne dăm voie să o manifestăm și să o experimentăm cât mai des. Cu cât trăim mai mult fiecare clipă într-o stare de optimism și încredere în sine, cu cât credem mai mult într-o lume care lucrează pentru noi, cu cât avem mai mult încredere în sincronicitățile vieții, în magia și în înțelepciunea ei, vom descoperi că viața devine mult mai plină de surprize binefăcătoare, mai captivantă. 

Cu cât avem încredere în sine mai mare, cu atât mai mult putem ieși din zona noastră de confort, domeniu al ego-ului, ceea ce ne va ajuta să ne expansionăm conștiința și să devenim ce ne-a fost menit să devenim. Și cu cât manifestăm mai multă încredere în sine, chiar și atunci când ne confruntăm cu provocări dificile ale vieții, cu atât mai mult viața ne va pune într-un mod continuu în conjuncturi menite să ne trezească, să ne ajute să devenim conștienți, să ne transformăm și să evoluăm, ceea ce este de fapt țelul existenței noastre aici pe Pământ.

Fă tot ce este în puterea ta pentru a găsi aspecte în care să ai încredere. Încrederea în sine autentică nu o vei dobândi urmându-ți și hrănindu-ți ego-ul, ci întorcându-te către Dumnezeu, Conștiința Supremă, Univers, Sursă, Creator, (poți să o numești cum dorești). Acea Conștiință, care se reflectă în fiecare din noi, te va direcționa spre inima ta, spațiul misterios în care poți dobândi încredere în sine. Pentru că, în mod cert nu o vei găsi în gândurile tale agitate.

Ai încredere în viață! Aceasta te va ajuta să ai încredere în tine, ceea ce-ți va aduce mai multă iubire și fericire decât ți-ai putea imagina. Până la urmă, tu ești aici ca o expresie a vieții însăși, și viața nu crede în risipă. N-a făcut efortul de a te aduce aici fără să fi avut un motiv. Dumnezeu, Universul îți cunosc talentele și te așteaptă să le manifești în folosul unei lumi mai bune. Dacă îți urmezi aspiraţia inimii și te ancorezi în încrederea de sine, vei primi ca recompensă o viață ce-ți va depăși toate așteptările tale lumești.

Sistemul tantric a dezvăluit ce înseamnă încrederea autentică în sine și a dezvoltat și metode și tehnici care aplicate cu perseverență ne ajută să trezim în noi această calitate necesară atât unei dezvoltări personale armonioase, cât și pentru evoluția noastră spirituală.

Vă invităm să fiți alături de noi, miercuri 20 iulie 2022, între orele 18-20 la sesiunea online Primii Pași în Tantra Yoga Ezoterică având tema „Încrederea în Sine în Tantra Yoga Ezotericăˮ, pentru a descoperi şi practica împreună cu Cynthia Mihai şi Dominela Gyiman,  instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, acreditate de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman diferite modalități de amplificare a încrederii în sine pe calea tantrică.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Pentru a participa la acest eveniment vă rugăm să accesați următorul link:

https://us02web.zoom.us/j/84839412777?pwd=k9zEQRTIwmlfEFyLJuC3V3NGpvVH6e.1

Meeting ID: 848 3941 2777

Passcode: 634505

 

Shares