Acasa » Evenimente București » 21.05.2022 – Al treilea ochi – descoperă și explorează capacitățile imense ale conștiinței tale
21.05.2022 – Al treilea ochi – descoperă și explorează capacitățile imense ale conștiinței tale

SESIUNE PRACTICĂ – Sâmbătă 21 mai orele 10.00 – 12.00 ce va conține în partea finală o sesiune de întrebări și răspunsuri.

A trezi al treilea ochi, Ajna chakra sau „centrul mental de comandă” al ființei este un antrenament greu, disciplinat și intens timp de săptămâni, luni sau chiar ani. Este metodic și precis.

Trezirea celui de al 3-lea ochi, NU are o soluție rapidă, o „pastilă roșie” și nu este o petrecere de „îndoit lingura”.

Sesiunea noastră este DOAR o introducere.

Pentru modalități și lucrări mai aprofundate, vă încurajăm să vă alăturați la unul dintre cursurile noastre, unde această instruire este o parte importantă a elementelor de bază ale pregătirii spirituale și ale autotransformării.

Cel de-al treilea ochi oferă capacitatea de a trece dincolo de mintea rațională de zi cu zi (manas) în inteligența intuitivă supramentală (buddhi), accesând o percepție înțeleaptă și luminată a realitatii.

În cadrul acestei sesiuni ne propunem să vă prezentăm atât o parte de teorie, cât și câteva aplicații practice și sfaturi pentru trezirea celui de-al 3-lea ochi pentru a reuși să trecem dincolo de o utilizare și o înțelegere superficială a minții.

Sesiunea practică este realizată de instructorarea de tantra yoga Camelia Marin.

Vă așteptăm cu drag!

Shares