Acasa » Evenimente București » 22.05.2022 – Arta Îmbrățișărilor în Viziunea Tantrică
22.05.2022 – Arta Îmbrățișărilor în Viziunea Tantrică

Fiecaruia dintre noi ne place sa imbratisam si sa fim imbratisati. Atunci cand alegem sa facem aceasta cat mai constient vom beneficia din plin de toate efectele minunate care se produc atat la nivel exterior (fizic) cat si interior (emotional, sufleteste). In timpul imbratisarilor sincere, spontane si mangaietoare vom putea percepe fiecare dintre noi energia cea tainica a Iubirii Dumnezeiesti. 

Marile adevaruri sunt simple si s-ar putea spune ca si arta imbratisarilor spontane, pline de iubire si mangaietoare este foarte simpla, dar are multiple avantaje pe care le vom vedea impreuna la acest workshop. De aceea venim cu indemnul sa devenim cu totii maestrii ai imbratisarilor spontane, pline de iubire si pregnant mangaietoare.

Te așteptăm sa vii alaturi de noi la Workshopul” ARTA IMBRATISARILOR IN VIZIUNEA TANTRICA” din data 22 MAI 2022 de la orele 17:00! Vino să cunoști și să aplici soluțiile oferite de acest sistem faimos care a străbătut mileniile!

Evenimentul este susținut de instructorii de Tantra Odinne Ouatu şi Ionel Neagu acreditați de către Federația de Yoga și Meditație ATMAN

Pentru a participa la acest Workshop vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares