Acasa » Blog » Evenimente București » 22.06.2022 – Iubirea Activă – Sesiune Practică Gratuită de Tantra Yoga
22.06.2022 – Iubirea Activă – Sesiune Practică Gratuită de Tantra Yoga

SESIUNE PRACTICĂ GRATUITĂ de TANTRA YOGA

IUBIREA ACTIVA

MIERCURI 22 iunie 2022, ora 7:30 – 9:00

BUCUREȘTI, str Grigore Manolescu 7A, etj 3

  „Dacă există în lume o forță, care poate să depășească frica pe deplin, să nimicească orice pericol, să rămână nepăsătoare la orice pagubă până și față de moarte, această forță este iubirea.” – Rabindranath Tagore

    Intrebare:  Este oare iubirea supusa timpului? 

      Raspuns:  Iubirea adevarata care se manifesta activ nu moare, ea se manifesta ACUM!  

   De multe ori  relațiile de iubire încep foarte sincer și frumos, însă după stingerea euforiei îndrăgostirii și a întâlnirii inițiale a sufletelor, dispare treptat acea magie, acel mister inefabil al începutului, iar cei doi iubiți ajung să se confrunte tot mai mult cu nemulțumirile și dificultățile inerente unei iubiri imature, iar acea iubire magică rămâne un simplu episod in viața noastră sau o scurtă perioadă in care ni s-au oferit posibilități uriașe de creștere, de dezvoltare, de transformare spirituală.  Această șansă a fost ratată pentru că nu am știut CUM  să iubim.

 

Cum să rămânem totuşi la unison cu energia iubirii? 

Îţi aduci aminte? Pentru a învăţa să mergi pe bicicletă faci intuitiv mişcări stânga-dreapta ca să te echilibrezi, ştii că te poţi păstra în echilibru doar atunci când eşti dinamic; în starea de iubire te menţii la fel, iubind activ, facand reajustări ale atitudinii în cuplu, facand mici sau mari transformări de fiecare dată când trebuie.

   A iubi plenar si activ este un deziderat constant, este o taina de apartine fiintelor cele mai elevate; iubirea activa si plenara nu se poate simula, este un rezultat al deschiderii inimii.

 

  O fiinta ce iubeste plenar si activ este mereu pe culmea valului evolutiv al vietii.

Iubirea activa este cea care se multiplica, avand la baza un principiu fundamental: cu cat dai mai multa iubire cu  atat ai mai multa iubire!

  

    Iubirea se amplifica cu cat ne manifestam spontan, este catalizatorul celor mai rapide transformari.  Secretul abundentei nesfarsite in iubire este sa iubim noi primii.

Tratatele tantrice spun că Îndrăgostirea ne-a dat-o Dumnezeu. Reîndrăgostirea şi menţinerea în iubire țin de puterea noastră. 

De aceea se spune că iubirea este o artă  – pentru că ea cere cunoaștere și efort !

 

 Vă invităm să participați alături de noi, la o sesiune practică de Tantra Yoga Ezoterică, în care vom face primii pași spre revelarea modalităților specifice sistemului tantric prin care putem să invatam arta de a iubi, putem să trezim in ființa noastră capacitatea de a iubi activ, să o amplificăm și astfel să devină chiar o modalitate plăcută de transformare.

Sesiunea practica este sustinuta de instructoarele de Tantra Yoga Ezoterica, Cosmina Cocisiu si Eolia Ghiocel, acreditate de Federatia Internationala de Yoga si Meditatie Atman.

Shares