Acasa » Evenimente București » 22.10.2022 – DEZVOLTAREA INTUIȚIEI PRIN PRACTICA TANTRICĂ
22.10.2022 – DEZVOLTAREA INTUIȚIEI PRIN PRACTICA TANTRICĂ

Sesiune practică gratuită

DEZVOLTAREA INTUIȚIEI PRIN PRACTICA TANTRICĂ

Sâmbătă 2.10.22, orele 10.00 -12.00

Adresa – București, strada Grigore Manolescu, 7A, etaj 3, Sala Armonia

Instructori de Tantra Yoga Ezoterică Diana Lucachi și Sigismund Papp

Cu logica putem dovedi, dar cu intuiția descoperim”, spune marele matematician și fizician Henry Poincare.

Cu toții am auzit îndemnuri cum ar fi „ascultă-ți inima”, „ascultă-ți vocea interioară”, „ai încredere în ghidul tău interior”. 

Dar care este cu adevărat vocea noastră interioară? Și câți dintre noi au încredere să-și asculte ghidul interior, care ne face să simțim în anumite momente ale vieții, chiar și fizic, în trup, că ceva ne-ar ajuta foarte mult sau, dimpotrivă, ne-ar face rău, chiar dacă uneori această simțire a noastră se opune rațiunii? 

De multe ori alegem să urmăm îndemnul rațiunii, care pare că aduce siguranță, și să ne dăm seama ulterior că ar fi fost mult mai bine să ascultăm intuiția – vocea inimii. 

Intuiţia este capacitatea conştiinţei noastre de a descoperi în mod spontan esenţa, sensul unei probleme, un adevăr, o soluţie etc.

Toți oamenii sunt înzestrați cu intuiție, dar la unii ea se manifestă foarte ușor si e urmată spontan, fără niciun efort, iar la alții e mai puțin dezvoltată. Vestea bună este că putem să ne trezim ușor această capacitate uimitoare, dar profund umană, care la genii și la creatorii de opere de artă este plenar dezvoltată.

Nu e vorba de nicio magie, ci de a avea acces la zone în care conștiința umană în mod normal pătrunde doar spontan, „accidental”. Există metode simple, dar eficiente pe care sistemul tantric vi le oferă prin care puteți dobândi acest dar. 

De ce este important să ne ascultăm intuiția? 

Ea ne deschide calea către o viziune superioară, care pornește din inimă asupra vieții noastre și a lumii. 

Vă invităm să descoperiți vocea inimii în cadrul sesiunii Primii Pași în Tantra Yoga Ezoterică având tema „Dezvoltarea intuiției prin practica tantrică” împreună cu Diana Lucachi și Sigismund Papp, instructori de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman. 

Vă așteptăm la sala cursului de tantra din București din strada Grigore Manolescu 7A, etaj 3, Sala Armonia.

Vă așteptăm cu mult drag!

Shares