Acasa » Blog » Evenimente Online » 24.03.2024 – Afrodiziace naturale cu uluitoare efecte benefice (reluare)
24.03.2024 – Afrodiziace naturale cu uluitoare efecte benefice (reluare)

Afrodiziace naturale cu uluitoare efecte benefice

 

 

Dr. Monica Pascalau
Instructoare de tantra yoga acreditată de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman

La cererea voastră, reluăm această prezentare a unor afrodiziace naturale și uluitoarele lor efecte benefice. La final, putem pune întrebări și vom primi răspunsuri competente.

Dintotdeauna, oamenii care au avut trezit în ei focul Iubirii, au intuit că, de fapt, întreaga Creație este expresia Iubirii Dumnezeiești. Pentru ei, iubirea a fost un mijloc de cunoaștere, atât a lor înșiși, cât și a celorlalți. „Înarmați” cu armele angelice ale iubirii, care sunt transfigurarea, pasiunea sublimă, fericirea și aspirația fuziunii cu Divinitatea, acești oameni au recurs, cu inteligență și bun simț, la calea erosului transfigurator dumnezeiesc.

Natura însăși fiind o manifestare a erosului dumnezeiesc, a oferit oamenilor mijloace de amplificare a forței erotice și de nuanțare a trăirilor amoroase – afrodiziacele naturale.

Tantra Yoga Ezoterică afirmă că, în cazul celor care iubesc cu putere și care practică perfect continența amoroasă erotică, capacitatea de a fuziona amoros într-un mod sublim, nu se va stinge niciodată complet. Ea poate chiar să reînceapă cu mult mai puternică decât a fost înainte, indiferent de vârstă, cu ajutorul impulsionării uriașe pe care ne-o pot oferi metodele și plantele afrodiziace.

În acest webinar vom prezenta o parte din multitudinea de metode afrodiziace cunoscute din tradiția tantrică, dar și plante medicinale cu efecte afrodiziace cunoscute din tradiția indiană a medicinii ayurvedice.

 

Vă așteptăm cu drag la acest webinar, in data de 24 martie, între orele 18.00 – 20.00.

Pregătește-te să descoperi Afrodiziacele naturale cu uluitoare efecte benefice!

 

Accesul se face prin următorul link de zoom:

https://us06web.zoom.us/j/87824082769?pwd=vSau5CLakfbgIWnajjSmxRkRZ8K3j6.1

Shares