Acasa » Evenimente București » 24.07.2022 – Aprofundarea intimității sufletești într-un cuplu tantric
24.07.2022 – Aprofundarea intimității sufletești într-un cuplu tantric

Aprofundarea intimității sufletești într-un cuplu tantric

Dumnică, 24 iulie,  orele 17.00-19.00

Sala București, str.Grigore Manolescu 7A,etaj 3

Odinne Ouatu și Ionel Neagu

O relaţie tantrică între un bărbat şi o femeie este o relaţie care se bucură de o intimitate sufletească şi erotică profundă şi se bazează pe o comunicare sinceră şi deschisă între cei doi iubiţi. 

Dacă dorim ca relaţia noastră de cuplu să înflorească, este necesar să cultivăm încrederea şi respectul reciproc, iubirea activă și o neîncetată transfigurare reciprocă, deschidere sufletească şi o cât mai  delicioasă stare de intimitate. Echilibrul şi armonia unui cuplu tantric fericit pornesc de la aprofundarea intimităţii.

Starea de intimitate delicioasă în cuplu se aprofundează atunci când ne împărtăşim reciproc gândurile, trăirile şi stările sufleteşti. Este necesar ca fiinţele noastre să se apropie una de cealaltă într-un mod  intim şi profund, deschizându-se din punct de vedere fizic, afectiv, emoţional, mental şi spiritual. 

Intimitatea într-o relaţie de cuplu se măsoară prin gradul de comuniune și fuziune sufletească și astfel de întâlniri cu ființa iubită sunt împlinitoare, pline de savoare și aducătoare de fericire.

Pentru a ajunge la această delicioasă intimitate este esenţială o stare de comunicare pe nivelurile cele mai profunde ale fiinţei. Vom conştientiza astfel ca nu suntem niciodată singuri şi ca suntem legaţi cu toţii şi cu tot prin nenumărate fire enigmatice care structurează ceea ce în Tantra se numeşte „urzeala” cea enigmatică a manifestării. Vom înţelege de ce Tantra este supranumită ştiinţa urzelii secrete a Universului.

Ofertă specială 

Preț promoțional dacă vă înscrieți până vineri 22 iulie

 – 70 lei individual, link de plată – https://mpy.ro/fzatduev

 – 100 lei cuplu, link de plată – https://mpy.ro/fzatdtev

Preț întreg dacă vă înscrieți direct la sală 

– 100 lei individual 

– 120 lei cuplu. 

Cursanții TYE beneficiază de reducere 50% 

Dovada plății va fi prezentată la intrarea in sala de eveniment.

Seminarul este susţinut de Odinne Ouatu și Ionel Neagu instructori acreditați de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman.

Vă așteptăm cu drag!

Shares