Acasa » Evenimente București » 25-06-2022 – Taina rezonanței în Tantra
25-06-2022 – Taina rezonanței în Tantra

Taina rezonanței în Tantra

SESIUNE PRACTICĂ Gratuită – SÂMBĂTĂ, 25.06 2022 ora 10:00-12:00

Cu siguranță ați căutat să vă dați seama care este cauza diferențelor atât de mari între oameni, care este cauza pentru care ajungeți în anumite conjuncturi, plăcute sau mai puțin plăcute în viață și v-ați întrebat ce v-ar putea ajuta să generați în ființa voastră transformări profunde și stabile. 

Răspunsul la aceste întrebări este dat de Legea rezonanței oculte, lege care stă la baza tuturor tehnicilor și metodelor revelate de sistemul tantric. 

Această lege a rezonanței este una dintre legile fundamentale ale Universului fizic în care trăim. Mai mult decât atât, însă, ea este şi una dintre legile fundamentale ale Creaţiei Dumnezeiești şi face cu putință creștere spirituală. Cunoscând această lege, putem înțelege de ce ne confruntăm cu anumite experienţe de viaţă, de ce în jurul nostru sunt anumite persoane şi nu altele şi de ce o transformare radicală de atitudine sau de mentalitate atrage o transformare semnificativă pentru noi.

Ca să înțelegem conceptul de rezonanță este necesar să plecăm de la realitatea că întreg universul, odată creat, este practic un cumul de vibrații, de la cea mai simplă și rafinată până la cea mai joasă, frecvența materiei, care este și ea o formă de energie, condensată. 

Când ne gândim la „rezonanţă”, ne gândim la două sisteme vibratorii care oscilează (vibrează) cu aceeaşi frecvenţă sau cu frecvenţe foarte apropiate, şi între care se realizează un transfer reciproc de energie şi de informaţie, sistemul cu energie mai mare impunându-şi frecvenţa.

Ființa umană este un sistem de rezonanţă. Când experimentăm lumea prin intermediul percepţiei celor cinci simţuri, aceasta se realizează pe baza fenomenelor de rezonanţă. Putem percepe un anumit stimul exterior doar atunci când simţurile noastre sunt pe aceeaşi lungime de undă cu acel stimul. Gândurile pe care le emitem, cât şi cele care „ne vin” sunt în realitate energii vibraţionale rezonante, aflate pe diferite lungimi de undăMintea noastră operează  prin fenomene de rezonanţă. 

Prin orientarea propriilor gândurilor noi producem fenomene de rezonanţă în viaţa noastră şi astfel ajungem să ne modelăm viaţa, sănătatea, şi chiar să atragem anumite evenimente, în funcţie de gândurile pe care le manifestăm preponderent. Noi suntem ceea ce gândim, ceea ce simțim, ceea ce iubim. 

Înțelegând Legea rezonanței, controlându-ne gândurile, dezvoltându-ne o foarte bună atenție noi devenim stăpânii propriei noastre vieți și dobândim cheia cunoașterii și transformării conștiente. 

Pentru a afla mai multe despre rezonanță și cum ne poate ajuta, vă invităm să participați la sesiunea Primii Pași în Tantra Yoga Ezoterică cu tema Taina Legii rezonanței în Tantra. 

Sesiunea va fi susținută de Belinda Mărginean, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică acreditată de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman. 

Vă așteptăm cu drag!

Shares