Acasa » Evenimente București » 25.09.2022 – TANTRA pentru femeile care aspiră să fie SUPER FERICITE
25.09.2022 – TANTRA pentru femeile care aspiră să fie SUPER FERICITE

Seminar GRATUIT pentru FEMEI

Duminică, 25 septembrie,  orele 17.00 – 19.00

TANTRA pentru femeile care aspiră să fie SUPER FERICITE

Special pentru femei: include parte practică pentru conștientizarea și amplificarea stării de feminitate! 

Dragi și minunate femei : „Din când în când este bine să ne oprim din căutarea fericirii şi să fim fericite”, spunea poetul francez Guillaume Apollinaire

Atunci când o femeie devine conștientă, de toate calitățile ce sunt prezente în mod tainic în trupul, sufletul și conștiința sa trezită, poate să ne încânte cu o adevărată simfonie a feminității și FERICIRII sale, ale cărei sunete vor reverbera în lume, cu candoarea  de cristal a inimii sale, cu frumusețea  sublimă a trupului său și cu puterea nestăvilită a creativității sale.

Orice femeie care pășește  cu îndrăzneală și curiozitate în această lume fascinantă  a CĂII TANTRICE  va descoperi şi va putea pune în practică  neîntârziat, o multitudine de secrete și metode practice ce o vor face să trăiască mai mereu O INTENSĂ STARE DE FERICIRE.

Felul în care o femeie gândește în mod preponderent, acționează adeseori și se comportă mai mereu, ne arată cât se poate de clar dacă ea se îndreaptă către FERICIRE.

Astfel ea va fi uimită să se descopere pe ea însăşi ca fiind, o adevărată odă de frumusețe, vitalitate, senzualitate, puritate, umilință, blândețe, inteligență… și chiar să se simtă mai mereu asemenea unei zeiţe minunate, pline mai mereu de Fericire.

Acest seminar vă oferă o perspectivă complexă a sistemului Tantra Yoga Ezoterică asupra modului în care FIECARE FEMEIE, ce practică cu perseverență și entuziasm, poate să facă din viața sa o sublimă simfonie a iubirii, frumuseții, armoniei și fericirii.

Seminarul vă oferă și 3 METODE TANTRICE  inedite de amplificare a comuniunii cu Eternul Feminin. 

Evenimentul este susținut de instructoarea de tantra yoga dr. Simona Popescu,  acreditată de către Federația Internațională de Yoga și Meditație – ATMAN

Seminarul va avea loc la sala Armonia, str. Grigore Manolescu, nr. 7A, etj 3, București.

Vă aștept cu iubire! 

Simona

Shares