27 iulie 2022
27-07-2022 – Descoperirea și amplificarea frumuseții prin practica tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI, 27 iulie 2022, ora 18:00-20:00.
Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Oricine are abilitatea de a vedea frumusețea, nu va îmbătrâni niciodată.ˮ – Franz Kafka

V-ați întrebat ce este frumusețea? Este oare un trup sculptural, minunat, armonios? Sau poate un chip desăvârșit? Un suflet cald? Este formă, culoare, proporție, strălucire, armonie? Sau mai degrabă trăire, simțire, înțelegere, bunătate, iubire…? 

Frumusețea este strălucirea adevărului și mireasma bunătății.ˮ, caută să o explice Vincent McNabb. 

Această calitate, una din cele mai dorite, este greu de definit. Oamenii râvnesc la ea pentru că este asociată cu fericirea, cu împlinirea, cu succesul. Iar un mediu ambiant impregnat de frumos s-a constatat că are un efect profund benefic asupra omului. 

 

Frumuseţea are o strălucire enigmatică, ne inspiră, ne insuflă entuziasm, ne înalţă, ne animă sufletul, ne deschide ființa către lumile subtile și către experiențele spirituale înalte. În esenţă, orice formă de frumuseţe are ceva mistic. 

Oamenii, mai ales femeile, investesc mult timp și mulți bani, pentru a dobândi frumusețe exterioară – frumusețea chipului, a trupului, a veșmintelor cu care speră să atragă atenția, fericirea și realizarea în viață. Dar frumusețea fizică singură nu atrage fericirea. 

Ce putem face ca să manifestăm și noi plenar această misterioasă calitate fără să mai plătim tribut industriei unei frumuseții de multe ori lipsite de esență?

Sistemul tantric ne revelează că frumusețe este un atribut al lui Dumnezeu. Frumusețea este însemnul lui Dumnezeu asupra Creației. Ea impregnează întreaga Manifestare și ori de câte ori noi manifestăm sau atragem în ființa noastră binele, armonia, iubirea, adevărul, fericirea ne apropiem de frumusețe. 

Tantricii au dezvăluit că frumusețea stă în ochii privitorului și că este legată în primul rând de frumusețea sufletului, că fericirea și iubirea ne ajută să percepem și să manifestăm frumusețea și că frumusețea trezește fericirea și iubirea. Frumusețea ne înconjoară și depinde de noi să o putem descoperi.

Sistemul tantric ne oferă metode variate (asane, meditații, tehnici de identificare, tehnici alchimice etc.) prin intermediul cărora să ne deschidem către frumusețe, să o descoperim în ceea ce ne înconjoară și să amplificăm în noi această minunată calitate. 

Vă invităm cu drag să pătrundeți în universul frumuseții împreună cu Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori acreditați de Tantra Yoga Ezoterică.

Pentru a participa la această sesiune, vă rugăm să accesați linkul următor:  

https://us02web.zoom.us/j/84839412777?pwd=k9zEQRTIwmlfEFyLJuC3V3NGpvVH6e.1

Shares