Acasa » Evenimente București » 28.05.2022 – Amplificarea iubirii prin practica tantrică
28.05.2022 – Amplificarea iubirii prin practica tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – SÂMBĂTĂ, 28 MAI 2022, ora 10:00-12:00 ce va conține în partea final o secțiune de întrebări și răspunsuri.

În momentul în care vei avea în inima ta acest aspect extraordinar numit dragoste și vei simți adâncimea, încântarea și extazul ei, vei descoperi că lumea s-a transformat pentru tine. – Jiddy Krishnamurti

Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun. – Paulo Coelho 

Iubirea este considerată cea mai mare dintre fericirile umane, deoarece este efortul suprem pe care omul îl încearcă pentru a ieşi din singurătatea fiinţei sale lăuntrice.

Cântată de poeți, căutată conștient sau inconștient de fiecare din noi, iubirea este cea care ne înfrumusețează viața și ne înnobilează ființa. Iubirea ne face buni, frumoși, fericiți, toleranți, umili, generoși, altruiști.

Acolo unde ego-ul generează atașamente, frici și suferință, iubirea aduce libertate, vindecare, înălţare. Acolo unde ego-ul dezbină, separă, iubirea unifică.

Iubirea aduce lumină în sufletele celor care o primesc și o dăruiesc. Iubirea, asemeni gravitației îi face pe oameni să se simtă atrași unii de ceilalți, iubirea amplifică tot ceea ce avem mai bun.

Puțini știu că este cel mai ușor să te transformi prin iubire; ea rămâne singurul etalon cu care trebuie măsurat totul. Iubirea plenar împărtășită, într-o infinitate de nuanțe şi forme, este menirea ființei noastre.

Iubirea este ceva pur şi dumnezeiesc şi ne ajută să transfigurăm, să descoperim sacrul, îmbrățișarea şi prezența misterioasă a lui Dumnezeu. Înțelepții și sfinții arată că acolo unde există iubire, este prezent Dumnezeu.

Tantra Yoga Ezoterică revelează faptul că iubirea este una dintre energiile universale fundamentale, care se află în miezul întregii Creații şi ne oferă o multitudine de tehnici prin care putem să ne amplificăm puterea de a iubi și să trezim în noi iubirea universală necondiționată și infinită.

Sesiunea practică va fi realizată de Belinda Mărginean, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică acreditată de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman. 

Shares