24 ianuarie 2023
29.01.2023 – Soluții tantrice pentru problemele cuplurilor moderne

Cu toții aspirăm să avem o relație fericită de cuplu, dar oare chiar reușim? 

La început totul este roz și foarte promițător, dar unde greșim oare că până la urmă totul iese pe dos? 

Credem deseori că cel mai dificil este să găsim perechea sortită, căci apoi „o să trăim fericiți până în adânci bătrâneți”, dar dacă ne uităm în jur, rar găsim exemple de adevărată reușită. Sperăm că noi vom fi acela care reușește, dar suntem distruși când speranțele noastre se prăbușesc.

– Poate suntem cei care deja s-au deznădăjduit și au decis în sinea lor „e un vis prea frumos, realitatea însă e alta”;

– Poate suntem cei care se străduiesc din răsputeri să facă relația să mergă din ce în ce mai bine;

– Ori poate suntem cei care simțim că chiar am reușit să construim și să avem o relație de cuplu minunată, fericită, împlinitoare și bogată, și tocmai de aceea știm că limita este cerul senin și avem imens loc pentru a crește și mai mult!

Vă invităm pe toți la webinarul nostru unde vom prezenta și dezbate unele dintre soluțiile pline de înțelepciune pe care tradiția milenară a sistemului ezoteric Tantra Yoga le oferă, soluții viabile și ușor aplicabile chiar de către cuplurile moderne pentru diferitele problemele cu care ei adeseori se confruntă. 

Cunoașterea de sine pe care Tantra Yoga Ezoterică o oferă ne ajută foarte mult să rezolvăm și chiar să evităm multe dintre probleme comune sau majore a relațiilor de cuplu, ajutându-ne din plin ca relația noastră să se înflorească și să crească de la bine la din ce în ce mai bine cu an ce trece.

Webinarul va fi susținut de către Alina Zaporojan și Teophanus Erdey-Grúz, instructori acreditați în Federația Internaționala de Yoga și Meditație Atman.

Shares