Acasa » Blog » Evenimente București » 29.05.2022 – Simfonia Sublimă a Feminității pe Calea Tantrică
29.05.2022 – Simfonia Sublimă a Feminității pe Calea Tantrică

Workshop special pentru FEMEI – Duminică 29 mai, orele 14.00-18.30

Adresa Bucuresti, str Grigore Manolescu 7A etj 3

Include elemente de dans și metode practice tantrice pentru trezirea plenară și pentru amplificarea stării de feminitate!

Onorează cunoașterea tainică ce există în ființa ta și lasă-te călăuzită de ea! Vei putea manifesta astfel mari minuni în viața ta!

Fiecare femeie ce pășește cu îndrăzneală și curiozitate în universul fascinant al Căii Tantrice va descoperi şi va putea pune în practică  neîntârziat o multitudine de secrete și de metode practice foarte eficiente care au rolul de a o inspira în crearea simfoniei sublime a propriei feminități.

Chiar și cea mai rară vioară, Stradivarius, nu poate fi pusă în valoare decât de o mână talentată, de un virtuos care este conștient de tainele ei.

Atunci când o femeie devine conștientă de toate notele pe care trupul, sufletul și conștiința sa plenar trezită poate să le cânte, ea devine totodată capabilă să ne încânte cu o adevărată simfonie a feminității ei, ale cărei sunete minunate vor face să reverbereze în ambianța în care se află parfumul candorii inimii ei, frumusețea încântătoare a trupului ei de zeiță și puterea nestăvilită a creativității ei dumnezeiesc inspirate.

În acest workshop vom prezenta 4 CALITĂȚI FEMININE fundamentale – cele 4 uverturi ce compun sublima simfonie a iubitei  tantrice:

• Frumusețea și armonia trupului;

• Echilibrul în sfera psiho-emoțională;

• Forța și claritatea conștiinței;

• Maturitatea spirituală.

Fiecare CALITATE va include:

• o descriere sintetică specifică

• metode practice tantrice de trezire și de amplificare a respectivei calități.

Femeia tantrică este stabilă precum Pământul, fluidă precum Apa, dinamică precum Focul, liberă precum Aerul, misterioasă precum Eterul.

În PRIMA PARTE a workshop-ului vă invităm să dinamizăm și să amplificăm aceste energii în ființele noastre prin mișcări specifice de dans. Recomandăm o ținută lejeră (colanți + tricou) și o eșarfă vaporoasă.

Acest Workshop oferă o perspectivă complexă a sistemului Tantra Yoga Ezoterică  asupra modului în care FIECARE FEMEIE care practică cu perseverență și entuziasm poate să facă din viața ei o sublimă simfonie a Iubirii, a Frumuseții și a Armoniei.

Evenimentul este susținut de instructoarele de Tantra Yoga Ezoterică, acreditate în cadrul Federației Internaționale de Yoga și Meditație – ATMAN

♦ Julieta Teodorescu

♦ Callistelina Groza

♦ dr. Simona Popescu

Locația – sediul cursului de Tantra din Bucuresti, str Grigore Manolescu 7A etj 3

Prețul este de 120 ron/pers (se achită direct la sosirea la eveniment)

Vă așteptăm cu drag și încântare!

Shares