Acasa » Evenimente București » 30-07-2022 – Importanța practicii spirituale pe calea tantrică
30-07-2022 – Importanța practicii spirituale pe calea tantrică

Sâmbătă, 30 iulie 2022, orele 10.00-12.00

Sala București, str. Grigore Manolescu 7A, etaj 3

Mihaela Feraru

Înțelepții care au aprofundat calea tantrică consideră că „Un gram de practică valorează cât tone de teorie”. Ce vrea să însemne aceasta? Bogata cunoaștere teoretică pe care această cale spirituală ne-o pune la dispoziție este necesar să fie dublată de experiența ce ne este oferită de trăirea directă, cu întreaga ființă, a unor aspecte obiective, experiență care apare în urma practicii spirituale.

Aşa cum avem nevoie de hrană pentru trup, tot astfel avem nevoie de hrană pentru suflet! 

Majoritatea celor care se interesează de Tantra Yoga şi care mai apoi chiar încep să practice tehnicile tantrice, fac aceasta, în general, pentru dobândirea unei stări de sănătate perfectă sau pentru a avea o viaţă fericită, pentru dobândirea anumitor puteri paranormale, pentru a regăsi credința pe care au pierdut-o, pentru a intra în contact, prin intermediul teoriei și practicii tantrice, cu o perspectivă viabilă și plină de satisfacţii a lumii în care trăim, pentru a susține, completa şi eficientiza practica spirituală din cadrul propriei confesiuni religioase etc. 

Este, însă, important să cunoaștem faptul că scopul practicii spirituale pe calea Tantra Yoga este acela de a ne revela Natura Ultimă a fiinţei noastre sau, altfel spus, Sinele Nemuritor Suprem Atman, care există în fiecare dintre noi!

Pentru aceasta este necesar să realizăm o practica spirituală susţinută, în cadrul căreia să adoptăm metodele cele mai potrivite scopului final pe care îl urmărim. Este necesar ca în demersurile noastre spirituale să manifestăm perseverență, răbdare, umilință, sinceritate, credinţă şi iubire!

Vă invităm cu bucurie, sâmbătă, 30 iulie, orele 10.00-12.00 să practicăm împreună!

Sesiunea va fi susținută de Mihaela Feraru, instructor de Tantra Yoga Ezoterică, acreditat de Federația Internațională de Yoga și Meditație ATMAN.

Shares