Acasa » Blog » Evenimente București » 30.07.2022 – Magia atingerilor conştiente – seminar de Masaj Tantric
30.07.2022 – Magia atingerilor conştiente – seminar de Masaj Tantric

Magia atingerilor conştiente – seminar de Masaj Tantric

Sâmbătă, 30 iulie 2022, orele 15:00-19:00

Sala București, str. Grigore Manolescu nr. 7A, etaj 3

Instructori Renata Maleş şi Gadi Teodorescu

Cu toţii căutăm ceva în viață! Ne este foame de fericire! Ne este sete de împlinire!

Pornind de la necesitățile fundamentale pe care oamenii le au, Tantra ne învață mai multe modalități prin care putem să fim mai fericiți și mai împliniți, atât în relația cu noi înșine, cât și în relația de cuplu.

Pe lângă nevoia de hrană şi de odihnă, una din nevoile fundamentale ale fiinţei umane este nevoia de senzaţii plăcute, dintre care atingerea este una dintre cele mai importante.

Prin intermediul atingerilor conștiente putem descoperi ușor dorințele noastre ascunse, putem învăța să conștientizăm și să trăim plenar momentul prezent, apare o stare de relaxare și de liniște care ne ajută să descoperim cine suntem cu adevărat și să ne putem conecta în mod profund cu ființele dragi. 

Ca urmare a atingerilor conştiente, pline de tandreţe şi blândeţe sunt produși anumiți hormoni, cum ar fi oxitocina, serotonina, iar aceştia induc relaxare profundă, încredere şi siguranţă, precum şi sentimentul că suntem iubiţi necondiţionat.

Pielea este cel mare mare organ al trupului uman. Ea separă mediul exterior de cel interior. La nivelul pielii experimentăm întâlnirea noastră cu tot ce este în afara organismului nostru şi tot începând de la acest nivel se generează îmbrăţişarea în inima noastră a unei alte fiinţe.

Datorită conexiunii subtile care există între acest organ şi centrul afectiv al fiinţei, orice senzaţie plăcută la nivelul pielii produce o stare de încântare, de împlinire, o stare euforică, expansionată.

În cadrul unui cuplu de iubiţi masajul tantric amplifică intimitatea, deschiderea faţă de energia erosului pur şi mai ales iubirea altruistă, dăruirea, conducând către stări îmbătătoare de fericire şi extaz!

Ofertă specială 

Preț promoțional dacă vă înscrieți până vineri 28 iulie

 – 70 lei individual, link de plată – https://mpy.ro/fzatdpev

– 100 lei cuplu, link de plată – https://mpy.ro/fzatdrev

Preț întreg dacă vă înscrieți direct la sală 

– 100 lei individual 

– 140 lei cuplu. 

Cursanții TYE beneficiază de reducere 50% 

Dovada plății va fi prezentată la intrarea in sala de eveniment.

Vă aşteptăm să păşim în tărâmul magic al atingerilor conştiente în cadrul sesiunii practice de masaj tantric împreună cu Renata Maleș și Gadi Teodorescu, instructori de Tantra Yoga Ezoterică acreditați de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman. 

Vă așteptăm cu drag!

Shares