Acasa » Blog » Evenimente București » 04.11.2023 – Ziua Îngerilor
04.11.2023 – Ziua Îngerilor

Data și ora: Sâmbătă 4 noiembrie 2023

Orele 15.00-21.45

Locul: București, str Grigore Manolescu 7A, et.3  – INTRAREA LIBERĂ!

Îngerii au fascinat oamenii de-a lungul istoriei și sunt subiectul multor tradiții religioase și mitologice din întreaga lume. Cuvântul „înger” provine din cuvântul latin „angelus”, care înseamnă „mesager”. În multe tradiții, îngerii sunt considerați ființe spirituale sau supranaturale, fiind asociate cu divinitatea și cu protecția.

Accesul gradat la lumi subtile paralele paradisiace, printre care Lumea Sublimă a Îngerilor este posibil tuturor, indiferent de religie, tradiție spirituală sau de alte convingeri personale sau de gen.

Pe lângă semnificația lor religioasă, îngerii au fost subiectul multor opere de artă, literatură și film. Ei sunt adesea reprezentați ca ființe frumoase și grațioase, aducând un sentiment de mister și sacralitate. În Tantra, prezența îngerilor este invocată și recunoscută ca o modalitate eficientă de evoluție conștientă.

În fiecare toamnă, porțile cursului de tantra yoga ezoterică se deschid celor interesați de practica spirituală. Diversitatea abordărilor experienței vieții este una dintre caracteristicile sistemului tantra yoga. 

A trăi plenar, clipă de clipă, bucuria acestei vieți face ca în fiecare dintre noi să apară o aspirație lăuntrică către cunoașterea subtilă. Îngerii sunt foarte aproape de noi și ne influențează permanent viața, în măsura în care ne deschidem sufletul către ei.

Te invităm sâmbătă, 4 noiembrie, la o prezentare atât teoretică cât și practică referitoare la îngeri, care cuprinde și elemente specifice sistemului tantra yoga, urmărind să îmbrățișeze experiențele noastre, exact așa cum ele sunt.

“În tărâmul lor mirific, încântător, îngerii așteaptă fără încetare chemările noastre, cererile noastre binefăcătoare, inspirațiile pline de înțelepciune pe care ei ni le oferă atunci când le cerem cu umilință, cu speranțe îndreptățite și cu o aspirație frenetică toate acestea.

Dat fiind faptul că îngerii trăiesc și se hrănesc fără încetare cu feluritele energii subtile sublime ale nenumăratelor atribute Dumnezeiești ei pot fi atunci când le implorăm ajutorul intermediari ce ne conferă stări de fericire, stări de bucurie, stări de aspirație Dumnezeiască, și fac să se reverse în universul nostru lăuntric, în aura noastră tainicele lumini Dumnezeiești pe care le canalizează pentru noi din ființa veșnică a Lui Dumnezeu.” (Gregorian Bivolaru) 

Sistemul tantra yoga prezintă anumite aspecte ezoterice legate de integrarea  conștientă a existenței îngerilor în viața noastră.

Te invităm sâmbătă 4 noiembrie la ora 15.00 în cadrul evenimentului Ziua Sărbătoririi Îngerilor, să ne bucurăm împreună de o perspectivă mirifică, mistică asupra existenței îngerilor.

Evenimentul este susținut de o echipă inimoasă și bine pregătită de instructoare de Tantra Yoga Ezoterică: Elisabeta Bugu, Diana Teodorescu și Aline Boehmer.

Programul evenimentului:

Sâmbătă 4 noiembrie

14.30-15.00: Recepție

15.00-15.10 : Cuvânt de foarte bun venit

15.10 -16.00 : Despre Lumea Îngerilor- prezentare generală 

16.00-16.30 :Filme Elocvente și comentarii

16.30-17.15 : Exerciții practice, jocuri spirituale

17.15-17.45 : Relatări, întrebări, răspunsuri

17.45-18.30 : Pauză

18.30-19.00: Povești adevărate

19.00-19.15 : Exemplificare specială a stării de transfigurare dumnezeiască pe care îngerii o experimentează și o manifestă într-o manieră copleșitoare

19.15-19.45 – Mini-spectacol susținut de echipa teatrului Sophrozin

19.45-20.00 Starea de comuniune plenar inspiratoare cu Arhanghelul Jofiel (asociat cu frumusețea și arta dumnezeiească)

20.00- 21.45 –Film artistic (comentat): Prietenul meu, îngerul

Vă așteptăm cu mare drag și cu aripile sufletului deschise!

Info: 0763209323 / 0726561773te-

Shares