10 iulie 2020
5 Chei Tantrice ale Succesului

WEBINAR GRATUIT 19 IULIE 2020, 17:0019:00

 Noi doar pregătim  succesul, nu noi  îl creăm!

Transformă-ți propria fiinţă pentru a se potrivi în fluxul succesului universal.

  • Ți s-a petrecut să ai un anumit vis, dar să crezi că nu ai resurse suficiente să îl împlinești? Sau cei din jur să insiste că nu vei putea niciodata să ajungi acolo unde inima ta îți spune să mergi și să obții succesul pe care ți-l dorești?

Pentru că… nu ai destulă putere și nici voință îndeajuns și nici nu ești prea charismatic/ă; cât despre atenție sau putere de concentare… mai bine să nu aducem vorba.

Nu ar trebui să lași lucruri neînțelese în urmă.

Dacă vrei succes, e necesar să TE TRANSFORMI!

Tantra afirmă că, SUCCES fără transformare, înseamnă moarte. Pentru ca viața ta să fie de succes, trebuie să fie într-o continuă creștere și dezvoltare.

Viața este o continuă poveste de succes, ce implică DETAȘAREA de tot.

  • SACRIFICIUL este înrădăcinat în starea de detașare. Dacă vrei mereu să sacrifici “vechiul eu”, trebuie să fii detașat. Ieri a fost minunat. Detașează-te, ca să faci loc pentru AZI, care nu are mâine. Astfel că AZI va fi un SUCCES.

În zilele noastre, din ce în ce mai mulți oameni au tendința de a dori să obțină succes ”peste noapte” în mod rapid, fără a depune efortul necesar în direcția aceasta.

Întotdeauna este un TIMP BUN pentru orice succes. Unul dintre cele mai mari obstacole între noi şi succes este timpul.

  • Aşa cum o plantă are nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a creşte, aşa şi succesul are nevoie de timp pentru a se împlini. Rolul nostru este să fertilizăm solul, să udăm planta şi să o lăsăm apoi să crească. La fel și în viața noastră de zi cu zi. Dacă nu vom acorda timpul necesar pentru evoluția noastră și nu vom lucra în direcția aceasta CONSTANT, nu vom ajunge prea ușor la SUCCES.

 ”Persoana de succes… se antrenează pentru a respinge gândul eșecului în orice moment. Ar trebui să vă transferați atenția de la eșec la succes, de la griji la calm, de la rătăciri mentale la concentrare, de la neliniște la pace și de la pace la fericirea divină din interior. Când atingeți această stare de realizare de sine, scopul vieții voastre va fi îndeplinit glorios.”

Paramahansa Yogananda

Vino la acest webinar și vei înțelege secretele tantrice ale SUCCESULUI:

  • Suntem cu adevărat ființe pline de SUCCES când suntem conştienţi spiritual, când suntem sănătoşi şi echilibraţi mental, emoţional şi fizic, când avem relaţii armonioase cu oamenii, când suntem capabili să ne raportăm corespunzător la restul lumii şi să abordăm evenimentele şi împrejurările cu încredere, când suntem conştienţi de nevoile sufletului nostru şi le împlinim, fapt care ne aduce în viaţă suficiente resurse pentru împlinirea scopurilor noastre.
  • Succesul este o interacţiune între forţele universale (asupra cărora nu avem nici un control), forţele individuale (care e necesar să fie trezite, conştientizate şi controlate) şi o parte misterioasă, care conţine anumite condiţii, pe care doar Dumnezeu le ştie.
  • Universul se caracterizează prin belşug şi abundență infinită care a exprimat şi continuă să exprime totul în formă materială. Cel care realizează unitatea sa cu această plenitudine infinită, devine ca un magnet care atrage către sine exact lucrurile pe care şi le doreşte şi de care are nevoie.
  • Nu este al nostru nimic din ceea ce nu putem păstra. Lucrurile care trec prin mâinile noastre, nu trec cu scopul de a fi posedate de cineva, aşa cum credem noi, cu atât mai puţin de a fi acumulate, ci doar cu scopul de a fi folosite. Suntem doar administratori, şi ca administratori suntem responsabili de modul în care folosim orice lucru care ne-a fost încredinţat.
  • Succesul vine din interior, când îl descoperim, nu este ceva ce este produs, creat de noi. Succesul personal se poate atinge şi îndeplini realizând o transformare a propriei fiinţe.

Te invit la acest webinar, pentru a realiza o revolutie a succesului în viața ta!

Realizând lucruri potrivite pentru succesul potrivit, la timpul potrivit, succesul va deveni constant.

Evenimentul este susținut de instructor de yoga și tantra dr. Simona Popescu, acreditată de către “The International Federation of Yoga and  Meditation”

Cine este SIMONA POPESCU? 

Medic, cu master în psihologie de cuplu și familie, cu peste 25 ani în practica yoga și peste 20 ani ca instructor

La 19 ani a început să studieze și să practice yoga și tantra, în paralel cu studiul medicinei.

Entuziasmată de efectele excepționale obținute, începand din anul 2000, a inceput să împărtășească din aceste experiențe în mai multe workshop-uri, conferințe, emisiuni de radio și tabere, în special pe teme de yoga, tantra, erotism, feminitate, spiritualitate.

De asemenea, a ținut o serie de seminarii de educație sexuală pentru elevii din licee. În perioada 2005-2011 a coordonat Festivalul de “emancipare erotică pentru românii inteligenți si curioși” numit “IUBEȘTE FARĂ ÎNCETARE VIAȚA!” urmat de un curs cu tema “Continența sexuală – arta de a face dragoste perfect”.

În paralel cu medicina și psihologia, a aprofundat cunoașterea spirituală prin cursuri de Hatha-yoga, Maha Vidya yoga, Laya yoga, astrologie natală, shivaism.

Pentru a vă înscrie la aceast weibnar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi datele de acces pe email.

Vă așteptăm cu drag!

Shares