1 iunie 2020
5 Secrete tantrice care ne ajută să fim fericiți aici și acum

WEBINAR GRATUIT – DUMINICA 14 IUNIE ORA 17.00 – 19.00
Transformarea începe AICI și ACUM !
Cum să devenim conștienți că fiecare dintre noi, suntem prețioase verigi în procesele de transformare accelerată ce se petrec în prezent.

În cadrul acestui webinar vom descoperi împreună chei fundamentale (atitudini și aptitudini), unele metode și mijloace practice, eficiente care ne pot ajuta să înțelegem mai bine perioada prin care trecem și să acționăm înțelept pentru a ne menține într-o stare de armonie și echilibru pe toate nivelurile ființei noastre. Fiecare dintre noi avem un rol important în transformarea accelerată care se petrece în prezent, fiecare dintre noi este o veriga prețioasă, iar puterea generată de noi toți la unison va fi mult mai mare decât suma forțelor noastre individuale. Iată care sunt aceste chei:

1. CALMUL ȘI RĂBDAREA

În această perioadă viața ne supune la foarte multe încercări și de cele mai multe ori simțim că răbdarea noastră a ajuns la limită. Este important să găsim resursele interioare pentru a rămâne într-o stare profundă de calm, manifestând răbdare şi acceptare. Aceasta este una dintre cele mai importante și eficiente calități care ne ajută să privim provocările vieții ca adevarate oportunități de transformare spirituală.

2. IMAGINEA DE ANSAMBLU

Situația prezentă, prin noutatea și complexitatea sa extraordinară, prin mesaje și informații atât de contradictorii, iar altele chiar neclare și confuze, face necesar să facem un pas înapoi și către în sus pentru a percepe imaginea de ansamblu care integrează toate contrariile și unește toate punctele de vedere care sunt atât de diferite. Astfel, ne vom plasa dincolo de toate iluziile și dincolo de orice intenție de manipulare pe care anumite ființe rău-intenționate ar putea să le aibă cu noi.

3.UMORUL ȘI OPTIMISMUL

Este important să ne dezvoltăm simțul umorului și gândirea pozitivă. Acesta este obiceiul cheie care te va ajuta să depășești stările de frică, de panică, stres și contracție interioară. Optimismul are ca bază de manifestare credința fermă că tot ce se petrece este permis de înțelepciunea macrocosmică cu un anume scop. Începe prin a deveni mai conștient de gândurile negative și încet-încet, urmărește să le elimini sau să le înlocuiești.

4.CURAJUL ȘI FERMITATEA

Trebuie să înveți să îți înfrunți temerile în fiecare zi, deoarece acest lucru te va ajuta să crești, să realizezi lucruri extraordinare de care nu credeai că ești capabil. Dacă nu vei face acest lucru, vei regreta toata viața și vei pierde foarte multe oportunități importante.

5.TRANSFORMAREA INTERIOARĂ

Principala lecție interioară corelată cu evenimentele cu totul surprinzatoare, chiar șocante, este conștientizarea și luciditatea. O ființă conștientă nu poate să fie manipulată, păcălită sau amagită. Este important să manifestăm o stare superioară de discernământ pentru a face distincție între aparență și esență, între iluzie și realitate. Pentru aceasta este necesar să ne trezim sufletul si să gestionăm întreaga realitate exterioară de la acest nivel superior.

Aplicand consecvent aceste cinci secrete tantrice fundamentale și cele care decurg de aici, vom face ca întreaga realitate înconjurătoare să devină favorabilă nouă, toate provocările și testele transformându-se în tot atâtea ocazii și sanse de transformare.

 Evenimentul este susținut de instructorii de tantra yoga Odinne Ouatu si Ionel Neagu, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation -ATMAN”

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares