Acasa » Evenimente București » 19.11.2022 – ABC-ul despre Kundalini Shakti
19.11.2022 – ABC-ul despre Kundalini Shakti

Sâmbătă, 19 noiembrie, ora 10.00

V-aţi întrebat vreodată de ce unii oameni sunt cu mult mai inteligenţi decât majoritatea? Cum de este posibil ca unii oameni să fie înzestrați cu calități bioenergetice și chiar cu capacitatea de a  face vindecări energetice la distanţă?

Răspunsul la toate aceste întrebări îl găsiţi parcurgand Primii Pasi in Tantra Yoga Esoterica  si anume  “ABC-ul  trezirii energiei fundamentale a ființei Kundalini Shakti.”

Energia misterioasă Kundalini Shakti este potențialul energetic nebănuit colosal de care dispune orice ființa umana în mod potențial, însă numai cei puțini au cu adevărat acces si pot să se folosească de ea în mod practic. Știința milenară ezoterică a Tantrei a reușit să o descopere și să pună la punct o serie complexă de metode și modalități prin care această energia fundamentală, cosmică ce rezidă totodată în ființa fiecărei ființe umane poate fi eliberată în mod controlat și utilizat în anumite direcții eminamente benefice.

Va asteptam cu mult drag la “ABC-ul despre Kundalini” din cadrul Primilor Pasi in Tantra Yoga Esoterica, sambata 19 noiembrie 2022, de la ora 10  pentru a descoperi si a trezi in fiinta noastra prin practica tantrica energia Kundalini Shakti. Intalnirea va avea loc la sediul Tantra Yoga Esoterica,pe strada Ion Manolescu nr 7A, etajul 3.

Alina Zaporojan si Teophanus Erdey-Grúz.

Pentru a putea sa participați vă rugăm să vă înscrieți utilând formularul de mai jos.

Vă așteptăm cu drag!

Shares