Adina Stoian

Co-autor al Cursului de Inițiere în Tantra Yoga Ezoterică

Adina Stoian este instructoare de yoga și tantra cu o vastă experiență teoretică și practică în domeniul transformării spirituale autentice. Pasionată de cunoașterea de sine și de transformarea necesară pentru a-și împlini aspirația spre perfecțiune, Adina este în primul rând un model de practicant care aplică cu perseverență cunoștințele și metodele spirituale pe care apoi le împărtășește cu generozitate, de peste 30 de ani, în articole și cărți, cursuri periodice, seminarii, conferințe și tabere, atât în România, cât și în alte țări din Europa, Asia, America de central și de Sud. 

Împreună cu iubitul ei soț, Advaitananda, și sub îndrumarea ghidului ei spiritual, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, Adina și-a dedicat viața promovării înțelepciunii căii spirituale Tantra Yoga Ezoterică. Prin munca și practica personală, ea explorează și aprofundează o varietate de domenii, dintre care amintim: existența și transformarea umană pentru o viață sănătoasă, armonioasă și împlinită pe toate planurile, relația de cuplu, erotismul tantric ezoteric, evoluția spiritual și principiile acesteia, astrologia ezoterică, rolul femeii în Tantra și importanța spiritualității pentru lumea noastră modernă. 

Explorând tradiția orientală cu o abordare modernă, orientată spre soluții, dedicată provocărilor vieții de zi cu zi, Adina împreună cu soțul ei Advaitananda – sunt coautori ai cursului de Tantra Yoga Ezoterică, predat cu succes în cadrul Federației Internaționale de Yoga și Meditație Atman, în peste 30 de țări din întreaga lume. Sub îndrumarea ghidului lor spiritual, ei creează și predau, de asemenea, cursul de formare a instructorilor de tantra și de yoga ai Federației Atman, împărtășind vasta lor experiență de predare cu generații de noi aspiranți.

Dedicată cu perseverență și vocație idealului trezirii feminității și integrării spiritualității în toate aspectele vieții sale, Adina este o adevărată inspirație pentru multe mii de femei pe care le-a întâlnit și ghidat până în prezent. Ea și-a transformat pasiunea pentru învățătura spirituală și bucuria de a evolua împreună cu alte femei, în cursul intensiv Tantra pentru Femei, curs unic în lume prin vastitatea și complexitatea abordării specifice. Adina coordoneaza, de asemenea, și modulele de pregătire a instructoarelor care predau mai departe acest curs, în întreaga lume. 

Ea coordonează și comunitatea „Women of Spirituality”, care invită femeile de pretutindeni să își spiritualizeze existența prin descoperirea și revalorizarea calităților feminine. În acest domeniu, Adina oferă cursuri accesibile online pe teme precum: Astrologie ezoterică pentru trezirea feminității, Cele 64 de arte, Inițiere în arhetipurile feminine pentru o viață armonioasă și fericită și altele.

Adina este profund îndrăgostită de Maha Vidya: calea tantrică a comuniunii cu Marile Puteri Macrocosmice și împărtășește vasta experiență personală din această ramură a înțelepciunii yoghine în cursurile de tantra și în taberele specifice Maha Vidya pe care le susține împreună cu Advaitananda pentru cursanții din cadrul Federației Atman. Împreună cu soțul ei a publicat, de asemenea, mai multe volume despre cunoașterea Marilor Puteri Macrocosmice.

Shares