Acasa » Blog » Evenimente Online » 10.12.2023 – Afrodiziace naturale cu uluitoare efecte benefice
10.12.2023 – Afrodiziace naturale cu uluitoare efecte benefice

Dintotdeauna, oamenii care au avut trezit în ei focul Iubirii, au intuit că, de fapt, întreaga Creație este expresia Iubirii Dumnezeiești. Pentru ei, iubirea a fost un mijloc de cunoaștere, atât a lor înșiși, cât și a celorlalți. „Înarmați” cu armele angelice ale iubirii, care sunt transfigurarea, pasiunea sublimă, fericirea și aspirația fuziunii cu Divinitatea, acești oameni au recurs, cu inteligență și bun simț, la calea erosului transfigurator dumnezeiesc. 

Natura însăși fiind o manifestare a erosului dumnezeiesc, a oferit oamenilor mijloace de amplificare a forței erotice și de nuanțare a trăirilor amoroase – afrodiziacele naturale. 

Orice substanță naturală sau activitate care stimulează dorința erotică intră în categoria afrodiziacelor. Ele poartă numele zeiței grecești a dragostei, Afrodita, dar, toate culturile lumii, străvechi sau mai moderne, au afrodiziacele lor denumite cu denumiri specifice.

A aprofunda, a întări și a rafina o relație de iubire făcând uz de mai multă imaginație, este de mii de ori mai plăcut și aducător de împlinire amoroasă și fericire, decât a căuta variația în alte și mereu alte relații.

Tantra Yoga Ezoterică afirmă că, în cazul celor care iubesc cu putere și care practică perfect continența amoroasă erotică, capacitatea de a fuziona amoros într-un mod sublim, nu se va stinge niciodată complet. Ea poate chiar să reînceapă cu mult mai puternică decât a fost înainte, indiferent de vârstă, cu ajutorul impulsionării uriașe pe care ne-o pot oferi metodele și plantele afrodiziace.

În acest webinar vom prezenta o parte din multitudinea de metode afrodiziace cunoscute din tradiția tantrică, dar și plante medicinale cu efecte afrodiziace cunoscute din tradiția indiană a medicinii ayurvedice.

Dr. Monica Pascalau  – instructoare de tantra yoga ezoterică acreditată de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman”

Vă așteptăm cu drag la acest webinar, in data de 10 decembrie, între orele 18.00 – 20.00.

? Detalii Webinar:

? Data: 10 dec 2023

? Ora: 18:00-20:00

? Webinar online – Accesibil din orice loc te-ai afla.

Pregătește-te să descoperi Afrodiziacele naturale cu uluitoare efecte benefice!

Link de acces: https://us02web.zoom.us/j/88536967051?pwd=WHRUVmJTVE9hbWkvc3VRSTUrVWlRZz09

Meeting ID: 885 3696 7051

Passcode: 360229

Shares