4 iunie 2020
Metode străvechi ale alchimiei tantrice perfect aplicabile în viața modernă

Metode străvechi ale alchimiei tantrice perfect aplicabile în viața modernă

SESIUNE PRACTICĂ –  MARȚI 16 IUNIE, ORA 18:00 – 19:30

„Lumea este o fiinţă vie, ale cărei părţi, indiferent de distanţele dintre ele, sunt în mod necesar legate”, afirmă celebrul alchimist Jamblique.

Încă din vremuri străvechi oamenii au fost preocupați de transformarea spirituală, observând și conștientizând atât procesele lăuntrice, cât și reflectarea acestora în exterior. Din aceste preocupări a luat naștere știința alchimiei care este sursa tuturor științelor moderne.

Lumea este concepută ca fiind un mare organism. Totul este însufleţit, viu; ideea unităţii materiei şi a legăturii intime între tot ceea ce există, este prezentă în întreaga concepţie alchimică.

Cunoscând secretele alchimiei tantrice, orice stare inferioară o putem transforma gradat, prin practică susținută, într-o stare superioară.

Vino alături de noi, marți, 16 iunie, să descoperim împreună cum putem aplica metodele alchimiei tantrice în viața noastră de zi cu zi.

Evenimentul este susținut din Bucuresti de instructoarele de tantra yoga Cosmina Cocişiu și Cristina Apostu, acreditate de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru înscriere vă rugăm să vă înscrieți completând formularul de mai jos și veți primi detalile pe email.

Vă așteptăm cu mult drag!

[contact-form-7 id=”18101″ title=”Form Alchimia tantrica”]

Shares