6 aprilie 2021
Alchimia tantrică – Calea spre fericire

DUMINICĂ  11 MARTIE, orele 18:00 – 20:00

„O creștere interioară, o transformare spirituală a ființei depinde în întregime de munca pe care o depune fiecare, singur, în acest sens,, G.I.Gurdjieff

Alchimia Tantrică cuprinde metode practice foarte eficiente, cunoscute de mii de ani și care ne ajută să ne transformăm spiritual într-un mod accelerat.

Tot ceea ce aspirăm să dobândim în această viață este rezultatul exclusiv al acțiunilor pe care le realizăm, stările superioare fiind construite numai prin transformarea aspectelor inferioare.

Universul are la bază stări fundamentale – energii – care rămân mereu la aceeași frecvență de vibrație și care sunt o expresie a perfecțiunii.

La nivelul trupului are loc transmutarea fluidelor sexuale în energie pentru ca apoi energia uriașă rezultată să fie redirecționată prin sublimare utilizând tehnici specifice pe care ni le pune la dispoziție sistemul TANTRA YOGA.

Conservarea și reutilizarea fluidelor sexuale generează efecte minunate de regenerare și de hrănire a trupului chiar și la nivel celular, apărând astfel un vizibil efect de reîntinerire.

În cadrul acestui webinar vom prezenta câteva metode practice care să ne ajute să declanșăm în ființa noastră aceste misterioase procese de transmutare și de sublimare.

Vă invităm duminică 11 aprilie 2021, la webinarul susținut de Monica Pașcalău – instructoare acreditată în cadrul ,,Federației  Internaționale de Yoga și Meditatie – ATMAN”.

Pentru participare puteti accesa platforma zoom, folosind linkul:
https://us02web.zoom.us/j/81066076128?pwd=dW5QbzhWc29Rb0hKQmtpMzFST090QT09

Meeting ID: 810 6607 6128
Passcode: 758286

 

 

Shares