Acasa » Blog » Evenimente București » 27.11.2022 – Amorul sacru Transfigurator
27.11.2022 – Amorul sacru Transfigurator

SEMINAR – DUMINICA 27 NOIEMBRIE 2022 între orele 17.00 -19:30

Multora dintre noi ne place să facem dragoste, să savurăm întâlnirea a două trupuri. Unii acordăm atenţie, timp şi suflet acestui domeniu al vieţii, dar alţii trăim vieţi în grabă şi acest aspect ajunge să fie neglijat. Unii îl consideram important şi îl ridicăm la statut de artă, dar alţii îl tratăm cu superficialitate fără prea mari pretenţii, dar şi fără prea mari satisfacţii.

Iubirea, amorul sacru transfigurator dar și revelația Sacrului în profan ne aduc Infinitul şi pe Dumnezeu în inima noastră. Cu cât vom savura mai mult actul amoros cu atât el va deveni din ce în ce mai spiritual.

Dacă vrei să-ți împlinești profund iubitul sau iubita, extinzând experiența erotică la niveluri pe care nu le-ai crezut niciodată posibile, dacă vrei să priveşti amorul ca pe o cale sacră care îţi aduce fericire şi te apropie de propriul tău suflet şi de Dumnezeu, te așteptăm cu drag! Vino să cunoști și să aplici soluțiile oferite de acest sistem faimos, tantric, care a străbătut mileniile!

Evenimentul este susținut de instructorii de Tantra Odinne Ouatu şi Ionel Neagu, acreditați de către Federația de Yoga și Meditație ATMAN.

Taxa de participare este de 70 ron/ persoana, link de plată – https://mpy.ro/fzatjwev

si 120 ron/ cuplu – link de plată https://mpy.ro/fzatjvev

Cursanții tantra beneficiază de reducere 50%, taxa de participare este de 35 lei, link de plată – https://mpy.ro/fzatjxev

Dupa ce ati realizat plata vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Te așteptăm cu drag!

Shares