Acasa » Blog » Evenimente București » 05.11.2022 – Amplificarea aspirației spirituale
05.11.2022 – Amplificarea aspirației spirituale

5 noiembrie 2022, orele 10.00-12.00      

Termenul aspirație provine de la cuvântul latin aspiratia care în traducere românească înseamnă a aspira. Aspirația este așadar  o formă a dorinței elevate de a atinge un anumit țel sau un ideal și implică acțiunea de a ne orienta năzuințele spre ceva net superior cum ar fi împlinirea unui ideal sublim. Din punct de vedere ezoteric, aspirația spirituală evidențiază acțiunea de a ne canaliza elanul, năzuințele către ceva sublim, nobil sau care este ideal.

      Yoghinii și tantra yoghinii consideră că în formele lor înalte de manifestare, aspirațiile sunt alchimizări și sublimări ale energiilor lăuntrice și ale elanului vital-emoțional în sfera psihică și spirituală. Prin conotația sa directă cu actul respirației, aspirația indică implicit o acțiune de orientare ascendentă a suflului vieții, într-un sui generis elan sau avânt al sufletului. 

      Vestea minunată pe care practica tantrică autentică ne-o revelează este că această stare excepțională și de bază se poate cultiva printr-o practică reală și consecventă. De aceea, instructoarele de Tantra Yoga Ezoterică Diana Teodorescu și Elisabeta Bugu au selectat un program de asane potrivite și vă așteaptă cu entuziasm și drag pe 5 noiembrie 2022, între orele 10.00-12.00 pentru a practica împreună la sala din Grigore Manolescu, 7A! 

      Vă așteptăm cu drag!

Shares