24 iunie 2021
25.06.2021 – Amplificarea iubirii prin practica tantrică
PPTYE_25 iunie site

Privind cu atenție în jurul nostru, putem observa cu ușurință că cel mai adesea oamenii așa-zisei lumi moderne trăiesc într-o agitație continuă. Vârtejul acestei lumi a generat niște obișnuințe care nu sunt deloc sănătoase și care ne îndepărtează de noi înșine și de sufletul nostru, datorită acestei goane continue către în afară, ceea ce conduce inevitabil la și mai multă agitație și la tot felul de stări lăuntrice conflictuale.

Pentru cei mai mulți oameni, ce sunt prinși adesea în caruselul amețitor al unei vieți fără noimă, este dificil să își adune întreaga voință și înțelepciune pentru a se opri din această rătăcire și să înceapă să privească înlăuntrul lor, regăsind acolo adevărata lor comoară: propria inimă, care reprezintă adevăratul izvor, mereu nesecat și tămăduitor, al iubirii.

 Învățătura tantrică afirmă însă, că iubirea, este și va rămâne mereu pentru fiecare ființă umană un dar misterios și foarte prețios, cu mii de noanțe, pe care Dumnezeu ni-l face atunci când suntem deschiși să-l primim,

Cu siguranță că fiecare dintre noi a fost atins măcar o dată de Grația copleșitoare a iubirii care ni s-a dezvăluit atunci ca fiind cea care:

  • ne bucură întotdeauna inima;
  • ne face să descoperim resurse interioare nebănuite;
  • ne provoacă la transformări lăuntrice profunde;
  • ne însuflețește viața;
  • ne dă un sens clar, evolutiv;
  • ne apropie de sufletul nostru, de cei din jur și de Dumnezeu.

În lumina Sistemului Tantra Yoga Esoterică, iubirea este o energie dumnezeiască fundamentală, nesfârșită, gratuită a cărei frecvență de vibrație nu se modifică niciodată și pe care noi o putem capta oricând din Macrocosmos. Înțelepții tantrici au susținut dintotdeauna că amplificarea iubirii în ființa noastră reprezintă principalul factor al transformării; cu alte cuvinte: fără iubire nu poate să apară evoluția spirituală.

A îmbrățișa iubirea activă și a urmări să o trăim într-un mod conștient și din ce în ce mai amplu, este o cale rapidă, atunci când ne dorim cu adevărat să fim sănătoși, să avem relații de iubire împlinitoare, să ne cunoaștem pe noi înșine și pe cei din jurul nostru și să ne maturizăm din punct de vedere spiritual.

Vă invităm să participați alături de noi la o sesiune practică de Tantra Yoga Ezoterică ce oferă o viziune inedită asupra modului în care ne putem conecta într-un mod conștient la energia nesfârșită a iubirii pe care o regăsim iar și iar chiar în inima noastră.

Sesiunea va fi realizată în București împreună cu instructoarele de Tantra Yoga Ezoterică, Aniela Sârcu și Julieta Teodorescu, acreditate de către Federația Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

 

Shares