31 martie 2021
Calea de la anxietate și frică la Încredere în sine și Entuziasm

WEBINAR gratuit DUMINICĂ 4 APRILIE, între orele 18.00-20.00

„Libertatea are o doză de entuziasm care face omul să se ridice deasupra naturii sale şi să acţioneze cu eroism şi curaj.” Alexander Hamilton 

„În privinţa tâmpeniei crase cu care ne confruntăm din ce în ce mai des în vremurile tulburi în care trăim, râsul în hohote este aproape întotdeauna una dintre puţinele arme nu numai de luptă, ci şi de rezistenţă împotriva tâmpiţilor cu care vrând-nevrând interacţionăm.”Gregorian Bivolaru 

  • Te surprinzi in ultima vreme ca fiind stresat, înfricoșat tot mai des datorită evenimentelor exterioare, îți faci griji pentru viitorul tău și al celor dragi?
  • Viaţa este uneori o tragedie;însă noi putem alege să nu ne complacem în această stare, ci să o transcendem cu curaj, cât mai repede cu putinţă, descoperindu-i, iluziile, inconsistența şi aparenţele, care adeseori îi înşeală pe ceilalţi..
  • Emoțiile inferioare distructive, precum frica și anxietatea constituie sursa majorității suferințelor umane din cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre.

Atunci când vorbim de CONȘTIENTIZAREA ȘI ALCHIMIZAREA emoțiilor inferioare, nu este vorba de a scăpa de ceva, cât de a corecta o greșeală, a alege o frecvență superioară.

  • În tantra yoga, se consideră că pentru a vindeca o emoţie, mai întâi este necesar ca aceasta să fie conştientizată. Să o simţi. Cum altfel ai putea să o vindeci dacă nu o cunoşti.
  • Şi nu este doar atât! Dr. Candace Pert, o pioneră în domeniul neuroştiinţei, a ajuns la următoarea concluzie: „trupul uman este strâns conectat cu subconştientul”, emoţiile declanşează eliberarea peptidelor depozitate în organism, în ţesuturi, organe sau muşchi. Adevăratele emoţii care este nevoie să fie exprimate, se află stocate în trup, căutând din răsputeri să iasă la suprafaţă, să fie acceptate, integrate şi vindecate.
  • Sistemul tantric ezoteric, ne oferă o serie de soluții înțeleapte și metode practice în această direcție.
  • Vă invităm DUMINICA 4 aprilie , ora 18.00 la un webinar în care vom învăța cum putem să manifestăm  mai mereu o stare euforică, pasională, intensă, efervescentă ce ne face să ne depăşim adeseori limitele și fricile,  să ne asumăm în viață anumite riscuri benefice…..și apoi să ne felicităm că am fost capabili să ne autodepășim.
  • Webinarul este susţinut de instructoarea de tantra yoga Simona Popescu, acreditată în cadrul Federaţiei de yoga şi meditaţie Atman.

Datele de conectare sunt:

https://us02web.zoom.us/j/8106…

Meeting ID: 810 6607 6128

Passcode: 758286

Shares