28 octombrie 2021
03.11.2021 Starea de armonie interioară prin Tantra Yoga

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI, 3 NOIEMBRIE 2021, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Starea de armonie interioară se traduce adesea prin pace lăuntrică, lipsa conflictului interior, a frustrărilor, a complexelor de inferioritate sau de superioritate. 

Starea de armonie interioară presupune atingerea capacitații de a dinamiza interior în mod egal, cele două forțe esențiale ale ființei noastre, Yin-Yang şi de a fi conștienți de acest echilibru interior. Aceasta va genera încredere în sine şi coerență interioară, adică ce gândim, aceea spunem şi facem.

Atunci când trăim o stare de armonie interioară ne simțim bine cu noi înșine şi suntem capabili să interacționăm cu ceilalți oameni fără să îi privim de sus sau să ne considerăm inferiori. Relațiile de comunicare cu ceilalți sunt firești şi neconflictuale, chiar dacă putem avea puncte de vedere diferite.

Când o ființă umană trăiește starea de armonie interioară, ea este autentică. Are curajul de a se vedea pe sine așa cum este, cu slăbiciuni şi calități şi este capabilă de a primi feed-back din partea celorlalți pentru că nu-şi identifică propria ființă cu aspectele exterioare.

Prin Practica Tantra Yoga Ezoterică putem ajunge să facem că starea de armonie interioară să fie starea noastră interioară firească.

Sesiunea este realizată de Daniela Bența și Alina Zaporojan, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, acreditate de „Federația Internațională de Yoga și Meditație – Atman”

Pentru a participa la această sesiune, vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares