16 noiembrie 2022
22.11.2022 – Armonie trupească prin practica tantrică

Sesiune practică ONLINE gratuită

 Marți, 22.11.22, orele 18.00-20.00

Un trup frumos, sănătos a fost încă din antichitate un deziderat important pentru mulți oameni. În funcție de perioada și locul în care au trăit, standardele de frumusețe a trupului și metodele utilizate pentru a obține și menține forma dorită a trupului au fost diferite.

În zilele noastre, mulți oameni apelează la fitness, body building și chiar la tot felul de operații pentru a-și modela trupul. Nu întotdeauna rezultatul este unul armonios. Și efortul lor vizează în principal doar forma trupului.

Sistemul tantric a acordat întotdeauna o atenție deosebită trupului, văzându-l ca pe un templu al spiritului, ca pe un ajutor în ceea ce facem pentru a avea de integrare armonioasă în lume și în demersurile noastre de a ne transforma spiritual. De multe ori, noi, în loc să fim recunoscători pentru el, suntem nemulțumiți de el, îl respingem, nu ne dăm seama că este ceva misterios și sfânt, o minune a naturii.

Înțelepții tantrici au arătat că trupul este o reflexie a ceea ce suntem din punct de vedere psiho-emoțional, că forma pe care o are nu este o întâmplare, ci o necesitate, că există o legătură strânsă între trupul nostru și gândurile și emoțiile noastre.

Tantra vă propune tehnici care, pe lângă acțiunea directă de tonifierea armonioasă a trupului, influențează și buna funcționare a organelor interne și a structurii noastre subtile, a căror stare influențează și forma trupului.

Mai multe despre tainele trupului și precum și despre unele metode tantrice de armonizare trupească puteți afla marți, 22 noiembrie, orele 18.00-20.00, paticipând împreună cu Belinda Mărginean și Costel Procop la sesiunea Primii Pași în Tantra Yoga Ezoterică avânde tema „Armonie trupească prin practica tantrică”.

Pentru a participa la această sesiune vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos.

Vă așteptăm cu drag!

Shares